Ελλάδα

Τσικνοπέμπτη: Από νωρίς δουλεύουν οι ψησταριές – Ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ψητοπωλεία

Τσικνοπέμπτη: Από νωρίς δουλεύουν οι ψησταριές – Ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ψητοπωλεία

Έχοντας με το μέρος τους τον καιρό από νωρίς το πρωί, οι ψήστες μένουν πιστοί στις παραδόσεις της  Τσικνοπέμπτης και βάζοντας τα κρέατα σε σούβλες και ψησταριές.

Τα τηλέφωνα στα ψητοπωλεία παίρνουν «φωτιά», ενώ οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να φτιάξουν το πλάνο της ημέρας ούτως ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι και να αποφευχθούν τα προβλήματα.

«Έχουμε λάβει κοκορέτσι, κοντοσούβλι, έχουμε βάλει φωτιά και θα βάλουμε και το αντικρυστό τώρα. Σήμερα θα ψήσουμε περίπου 1,5 τόνο κρέας, περιμένουμε πολύ κόσμο, και ο κόσμος θα ανανεωθεί περίπου 4 φορές. Από τις 11 το πρωί θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε περίπου στις 2 η ώρα το μεσημέρι. Έχουμε και παραγγελίες να δώσουμε. Δύο μέρες προετοιμαζόμαστε για αυτή την μέρα», ανέφερε ο κ. Γιώργος Καπνάκης, ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στην Γλυφάδα.

«Φέτος είναι περισσότερες οι κρατήσεις. Φεύγει περισσότερο το αρνί και το κοκορέτσι. Σήμερα είναι πιο… παραδοσιακός ο κόσμος, αυτά επιλέγει. Βγαίνει περίπου 25 ευρώ το άτομο αν κάποιος έρθει στον χώρο μας, στα 18 ευρώ η παραγγελία για έξω. Είναι ακριβότερα γιατί πήραμε τα παϊδάκια 11 ευρώ το κιλό. έχουμε και μενού vegan», συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα

POS: Την 1η Απριλίου ξεκινούν τα πρόστιμα για τη μη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών

achaiavoice

Τα τρακτέρ τους βγάζουν σήμερα στην παλιά εθνική οι αγρότες του Ριζομύλου

achaiavoice

Αρνείται τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Γεωργίας ο 34χρονος

achaiavoice

Κεραμέως: Σήμερα ή αύριο αναμένεται η προκήρυξη για τους νέους διοικητές των νοσοκομείων

achaiavoice

Αποκλεισμός της Εγνατίας οδού από μπλόκα αγροτών σε Χαλκιδική και Ημαθία

achaiavoice

Ευδοκία Τσαγκλή επιζήσασα της τραγωδίας στα Τέμπη: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο»

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα