Πολιτική

Βελόπουλος: Αιτήσεις για εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι, Τέμπη και υποχρεωτικό εμβολιασμό

Βελόπουλος: Αιτήσεις για εξεταστικές για Πρέσπες, Μάτι, Τέμπη και υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε την Τρίτη (4/7) αιτήσεις για εξεταστικές επιτροπές για τα Τέμπη, το Μάτι, την Συμφωνία των Πρεσπών και την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Ο Κ.Βελόπουλος ξεκίνησε με το «καλημέρα» να παίζει «σκληρό ροκ» και να προσπαθεί με την αντιπολιτευτική του στάση να βάλει δύσκολα τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στα άλλα Δεξιά κόμματα.

Συγκεκριμένα ο Κ.Βελόπουλος ανέφερε στο Twitter: «Ραγδαίες εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο! Κατατέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι αιτήσεις εξεταστικών επιτροπών για Πρέσπες, Τέμπη, Μάτι, υποχρεωτικότητα εμβολίων πρόστιμα κτλ.»

«Τώρα να δούμε οι πατριώτες αν θα συνυπογράψουν ή αν δεν θα τους αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου», πρόσθεσε, πετώντας το «μπαλάκι» κυρίως σε «Σπαρτιάτες» και Νίκη.

«Έτσι έκαναν και το μεσημέρι που ενώ δεν ψήφισαν αντιπρόεδρο ήθελαν να τους ψηφίσουν», συνέχισε ο Κ.Βελόπουλος, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι «το μόνο πατριωτικό εθνικό λαϊκό κόμμα της Βουλής απέδειξε ποιο… είναι».

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης «αφορούν την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για κάθε μία από τις ακόλουθες υποθέσεις:

1. Την διακρίβωση της ζημιάς που επέφερε στο ελληνικό Δημόσιο η διακυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015 και την απόδοση ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

2. Την διερεύνηση των επιπλοκών, θανάτων και διαφόρων ασθενειών που προκάλεσε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες το εμβόλιο mRNA και τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στα μέλη της κυβέρνησης της Ν.Δ.

3. Την διερεύνηση των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων και μη για το μαζικό έγκλημα στο Μάτι.

4. Την διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες υπεγράφη η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, και του καταλογισμού ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, καθώς και την ανάδειξη των λόγων αυτοδίκαιης ακυρότητας της Συμφωνίας.

5. Την διερεύνηση των συνθηκών του μαζικού εγκλήματος των Τεμπών και τον καταλογισμό τυχόν ποινικών ευθυνών σε μέλη της κυβέρνησης της Ν.Δ.»

Σχετικά Άρθρα

Βαρουφάκης: Το λέω με βαριά καρδιά, αλλά το κόμμα “Ελληνες” δεν πρέπει να αποκλειστεί

achaiavoice

ΣΥΡΙΖΑ: Με 48 βουλευτές δεν μπορεί να καταθέσει πρόταση μομφής

achaiavoice

Συνέδριο ΝΔ: Έναρξη των εργασιών παρουσία Κυριάκου Μητσοτάκη

achaiavoice

Ο Γιάννης Σαρμάς υπηρεσιακός πρωθυπουργός

achaiavoice

Le Soir- La Repubblica: Nέες αποκαλύψεις για τις καταθέσεις Καϊλή και Τζιόρτζι

achaiavoice

Ντόρα Μπακογιάννη: «Του χρόνου τέτοια εποχή οι εκλογές»

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα