Αχαΐα

Τραγωδία στην Πάτρα – Πέθανε 5,5 μηνών κοριτσάκι, οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Τραγωδία στην Πάτρα – Πέθανε 5,5 μηνών κοριτσάκι, οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Ένα κοριτσάκι μόλις 5,5 μηνών από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο Ρίου. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου με κορωνοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, σώζοντας έτσι άλλες ζωές. Η άδεια δόθηκε και από το πρωί σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων.

Έτσι, έγιναν τα απαραίτητα τεστ και όπως σημείωσε μιλώντας στο pelop.gr o διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, η διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποια από τα όργανα του μικρού κοριτσιού θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να βρουν άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Συναγερμός σε γηροκομείο για κρούσματα σε ηλικιωμένους

newsroom

Κορωνοϊός: 15.829 νέα κρούσματα, 557 Αχαϊα, 202 Αιτ/νία, 197 Ηλεία – 65 θάνατοι, 454 διασωληνωμένοι

achaiavoice

Πάτρα: Ενισχύεται η έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Ορίστηκε ειδικός επιστήμονας από την εισαγγελία

achaiavoice

Ιατροδικαστής Λέων: “Το αίμα της Τζωρτζίνας θα ρίξει φως στην υπόθεση”

achaiavoice

Πάτρα: «Η μητέρα της Ρούλας πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

achaiavoice

Πάτρα: Έπεσε με πατίνι σε τζαμαρία, πήγε στο νοσοκομείο και τελικά συνελήφθη για ναρκωτικά

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα