Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την παραβατικότητα ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις για την παραβατικότητα ανηλίκων

Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας

Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων στην περιοχή του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποιήθηκε χθες από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της δράσης, η οποία αναπτύχθηκε σε διάφορες περιοχές του δήμου, ελέχθησαν 52 ανήλικοι. Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Σχετικά Άρθρα

Νέα υπηρεσιακή Υπουργός Εσωτερικών η κα Καλλιόπη Σπανού

achaiavoice

Γιάννης Αρτοποιός: Έντονα φαινόμενα στην Σαντορίνη με κατολισθήσεις στο λιμάνι

achaiavoice

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η σύζυγός του κάνουν βόλτα μετά την Πρωτοχρονιά -Βίντεο

achaiavoice

Καιρός την Καθαρά Δευτέρα: Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

achaiavoice

Δώδεκα νέα γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

achaiavoice

Ναύπλιο: Υπήκοος Αυστρίας ο αλλοδαπός που βίασε τον 15χρονο

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα