Οικονομία

Θα δοθεί επίδομα 534 ευρώ σε καλλιτέχνες για Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Θα δοθεί επίδομα 534 ευρώ σε καλλιτέχνες για Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για τον Νοέμβριο και 534 ευρώ για τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε την Κυριακή το υπουργείο Πολιτισμού, σε όσους εγγραφούν στο Μητρώο Καλλιτεχνών, δημιουργών και επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού, (artandcultureprofessionals.services.gov.gr) εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και ολοκληρώσουν τη διαδικασία ως τις 10 Ιανουαρίου 2021.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «δικαιούχοι της αποζημίωσης αυτής είναι και όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο Μητρώο» προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής «περισσότεροι από 16.000 εγγεγραμμένοι στο Μητρώο έχουν λάβει αποζημίωση συνολικού ύψους μεγαλύτερου των 17 εκατομμυρίων ευρώ για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο».

Προστίθεται, ότι σύμφωνα με τις τροποποιήσεις που ήδη έχουν γίνει προς διευκόλυνση όσων επιθυμούν να εγγραφούν έχουν προστεθεί επιπλέον 40 επαγγελματικές ειδικότητες, όπως και η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών ειδικοτήτων και η δυνατότητα τροποποίησης εγγραφής.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Μητρώο αποτελεί μέρος του πληροφοριακού συστήματος Εργάνη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Πηγή: Θα δοθεί επίδομα 534 ευρώ σε καλλιτέχνες για Νοέμβριο και Δεκέμβριο

Σχετικά Άρθρα

Κορωνοϊός: Ιλιγγιώδη κέρδη για Μπέζος, Μασκ, Γκέιτς και Ζούκερμπεργκ κατά την πανδημία – Δείτε πόσο πλούτισαν από τον Μάρτιο, όταν ξεκίνησαν τα lockdown!

achaiavoice

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησε η καταβολή της παράτασης των επιδομάτων ανεργίας

achaiavoice

Κόκκινα δάνεια: Τι ανακοίνωσαν Εθνική Τράπεζα και Eurobank!

achaiavoice

‘Βυθίζεται” η τουρκική λίρα: Υποχώρησε 16% έναντι του δολαρίου

achaiavoice

Κ.Μίχαλος: «Οι ανεξόφλητες επιταγές μόνο κατά την περίοδο της πανδημίας υπολογίζονται σε 4-5 δισ. ευρώ»

achaiavoice

ΕΕ: Βοηθά τις φτωχές χώρες να αντιμετωπίσουν τον νέο κορονοϊό

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα