Αυτοδιοίκηση

Σύσκεψη της Δημοτικής Αρχής με Συλλόγους για το Ανατολικό Πάρκο

Σύσκεψη της Δημοτικής Αρχής με Συλλόγους για το Ανατολικό Πάρκο

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, το απόγευμα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, σύσκεψη Συλλόγων και κατοίκων του Ανατολικού Διαμερίσματος.

Στην σύσκεψη ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των φορέων και τους δημότες για τις συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, τις επιστολές και τις συναντήσεις με κυβερνητικούς υπεύθυνους, για την παραχώρηση από την κυβέρνηση στον Δήμο του πρώην σκουπιδότοπου στον Ριγανόκαμπο.

Όπως είναι γνωστό στο χώρο θα δημιουργηθεί το Ανατολικό Πάρκο της Πάτρας που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων στην αναψυχή, άθληση, πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η παραχώρηση του χώρου είναι δίκαιο αίτημα που πρέπει να ικανοποιήσει η κυβέρνηση χωρίς άλλες καθυστερήσεις και ότι εάν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει το αίτημά μας, η Δημοτική Αρχή με τους Συλλόγους και τους κατοίκους θα προχωρήσουν σε πολύμορφες κινητοποιήσεις.

Ανέφερε επίσης ότι ο Δήμος θα προχωρήσει σε εργασίες ανάπλασης του χώρου με τους εργαζόμενους και τα μηχανήματά του, γιατί αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες του πατραϊκού λαού.

Έκανε αναφορά στις δράσεις του Δήμου σε σχέση με την καθαριότητα και τις άλλες παρεμβάσεις που αφορούν στην προστασία της υγείας των Ρομά που διαμένουν, υπό άθλιες συνθήκες, στην περιοχή.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα μεταστέγασης των οικογενειών Ρομά που υλοποιεί ο Δήμος με σκοπό να επιτευχθεί η ένταξη αυτών στην τοπική κοινωνία.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν κι έκαναν παρέμβαση οι Αντιδήμαρχοι Βίβιαν Σαμούρη και Χρήστος Κορδάς, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά» Γρ. Αλεξόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Σχετικά Άρθρα

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: Άμεση πληρωμή εργαζομένων στο Δήμο Πατρέων

newsroom

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Συνεργασία με την Αστυνομία για την εφαρμογή των μέτρων κατά του covid-19

newsroom

Δήμος Πατρέων: Αναβάλλεται η αυριανή δημοπρασία για τις καντίνες στις παραλίες

newsroom

Πάτρα: “Λαϊκή Συσπείρωση” κατά Γρ. Αλεξόπουλου για το περιβαλλοντικό τέλος

newsroom

Σπιράλ για φυσικό αέριο: «Απαιτείται εγρήγορση, δεν είναι ώρα για επινίκιες δηλώσεις»

newsroom

Αχαΐα: Προμηθεύτηκε κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα