Αχαΐα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο- Όλα τα προς συζήτηση θέματα

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο- Όλα τα προς συζήτηση θέματα

Οι εξελίξεις και η ανάληψη πρωτοβουλιών αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ για την ποικιλία «Ελιά Καλαμών» είναι μεταξύ των θεμάτων ου θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 15:00.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, μέσω του συνδέσμου https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12452 συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ :

Συζήτηση της υπ’ αριθ. 17/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Χαροκόπου Αντωνίου, σχετικά με την κατάργηση υποκαταστημάτων Τράπεζας Πειραιώς στη Δυτική Ελλάδα.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ :

Συζήτηση της υπ’ αριθ. 19/2022 Επερώτησης του Επικεφαλής της Παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» κ. Γαλάνη Κυριάκου, σχετικά με την ορθή επιστημονικά αποκατάσταση της λουρονησίδας της Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ :

Συζήτηση της υπ’ αριθ. 20/2022 Επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Δριβίλα Δημητρίου, σχετικά με τη λειτουργία του CASINO Ρίου Πατρών.

ΘΕΜΑ 1ο :

Εξελίξεις και ανάληψη πρωτοβουλιών αναφορικά με την πρόσφατη  απόφαση υπ’ αριθμό 1149/2022 του ΣτΕ για την ποικιλία «Ελιά  Καλαμών» και την Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ)  «Ελιά Καλαμάτας».(εισηγητής: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Φαρμάκης Νεκτάριος)

ΘΕΜΑ 2ο :

Έγκριση μεταφοράς σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 15 του Ν.Σελίδα 2 από 3  483/17 (ΦΕΚ 107/Α’/17) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας της  εργαζόμενης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου  της επιχείρησης «Κ.Ε.Κ. Ν.Α. Αιτωλ/νίας Α.Ε.» Κολώνια Παναγιώτας  του Γεωργίου, καθώς και την κατάταξή της σε συνιστώμενη  προσωποπαγή θέση του κλάδου Δ.Ε. Διοικητικών Γραμματέων.

(εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης)

ΘΕΜΑ 3ο :

Έγκριση Μελέτης κατασκευής κυκλικού κόμβου (Roundabout) επί  της Εθνικής Οδού Πύργου-Αρχ.Ολυμπίας στην θέση «Στρέφι».  (εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος)

ΘΕΜΑ 4ο :

Έγκριση ανακατάταξης της Ε.Ο. 05, εντός των ορίων αρμοδιότητας  Π.Δ.Ε. (από Αντίρριο έως την ΧΘ 139+00 – πλησίον Συκούλας ), από  Πρωτεύον Εθνικό σε Δευτερεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο.

(εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ. Μαυρομμάτης Αθανάσιος)

ΘΕΜΑ 5ο :

Επικύρωση πρακτικών 11ης και 12ης συνεδρίασης του  Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming.

Σύνδεσμος: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12452

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: «Ζούγκλα» τα πεζοδρόμια στην οδό Βενιζέλου

newsroom

Αιγιάλεια: Οι έμποροι μαζεύουν υπογραφές και καταθέτουν κλειδιά και απλήρωτους λογαριασμούς στις 30 Δεκεμβρίου

newsroom

Αχαΐα: Δύο συλλήψεις σε Πάτρα και Αίγιο από την Αστυνομία

newsroom

Άγρια επίθεση σκύλου σε δύο γυναίκες στο Αγρίνιο – Στο νοσοκομείο η μία με σοβαρά τραύματα

achaiavoice

Δυτική Αχαϊα: Βροχή και χαλάζι “έπνιξαν” την περιοχή – Προβλήματα σε Πάτρα και Δυτική Αχαϊα

newsroom

Αχαΐα: Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας από Δευτέρα

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα