Αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει στις 20 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο στην Κάτω Αχαΐα – Τι θα συζητηθεί

Συνεδριάζει στις 20 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο στην Κάτω Αχαΐα – Τι θα συζητηθεί

Την Εικοστή (20η) Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00,  στα Λουσικά, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, που βρίσκεται στο Ισόγειο του πρώην Δημαρχείου Λουσικών, θα λάβει χώρα η Τακτική Κεκλεισμένων των Θυρών Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄ 55/11-03-2020), το υπ’ αριθ. 18318/13-3-2020 έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ. και την αριθ. 40/20930/31-3-2020 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ., για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Παναγιώτης Ανδ. Κουνάβης

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου (Α΄ τρίμηνο 2020).

Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και κατανομή συνολικού ποσού 94.160,00 ευρώ, για την β΄ δόση λειτουργικών δαπανών έτους 2020 των σχολικών μονάδων. (Απόφαση Υπουργείου Εσωτερικών με αριθ. πρωτ. 26143/28-04-2020 με ΑΔΑ: 6Κ1Χ465ΤΛ6-9ΕΛ.
Εισηγητής: Σταυρογιαννόπουλος Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση Αποζημίωσης Ιδιοκτησιών κατ΄ εφαρμογή της αριθ. 45/2009 Διορθωτικής Πράξης, της 1/89 Πράξης Εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης της Κάτω Αχαΐας.
Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την υλοποίηση της δράσης ¨Ενίσχυση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και των Ιερών Μητροπόλεων ¨με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, οι οποίοι έχουν πληγεί λόγω των συνεπειών που βιώνουν από τη διασπορά και τη διάδοση του κορωνοïού SARS-COV-2 (COVID-19).

Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Έγκριση για σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου Ερυμάνθου, για την σύνταξη μελέτης παροχής υπηρεσίας με τίτλο ¨Υπηρεσία Ελέγχου της ποιότητας νερού για το έτος 2020¨.

Εισηγητής: Ορλώφ Κυριάκος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συνέχιση παραμονής Λαϊκής Αγοράς Κάτω Αχαΐας, στο προκαθορισμένο Ανατολικό σημείο επί της οδού Φλέμιγκ και Αθηνάς – Φλέμιγκ και Παυσανίου έως και την λήξη των μέτρων λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Εισηγητής: Μάλλιαρης Γρηγόριος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. ΑΧΑΙΑΣ και του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ για την παροχή υπηρεσιών «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν.ΑΧΑΪΑΣ»

Εισηγητής: Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας & Αντιπρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. ΑΧΑΙΑΣ

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Παροχή γνώμης για το σχέδιο τεχνικού προγράμματος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α .Ν. Αχαΐας.

Εισηγητής: Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας & Αντιπρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. ΑΧΑΙΑΣ
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Παροχή γνώμης για το σχέδιο καθορισμού τιμολογιακής πολιτικής του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Αχαΐας.

Εισηγητής: Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας & Αντιπρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. ΑΧΑΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Ο Κώστας Πετρόπουλος στα καλοκαιρινά Camp του Δήμου

newsroom

ΛΑΕ: Να ακυρωθεί η προωθούμενη ΠΟΑΥ για την επέκταση των ιχθυοκαλλιεργειών

newsroom

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο – Αποχώρησε η αντιπολίτευση

newsroom

Πάτρα: Κλειστά από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία του Δήμου Πατρέων

newsroom

Γρ. Αλεξόπουλος: Οι χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής Πάτρας για το τρένο απέτυχαν

newsroom

Δήμος Πατρέων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα – Δείτε τα θέματα

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα