Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κ.Μάρκου με τον δήμαρχο Σπ.Μυλωνά

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κ.Μάρκου με τον δήμαρχο Σπ.Μυλωνά

Ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου μαζί με συνεργάτες του και η συνεργάτιδα της βουλευτού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου επισκέφθηκαν, την Δευτέρα 25/5, τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας ,κ. Σπύρο Μυλωνά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον συγκεκριμένο Δήμο και έχουν ενταθεί εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και στην επισιτιστική κρίση που βρίσκονται οι καταυλισμοί των Ρομά αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί πατάτας σχετικά με τη διάθεση και την πώληση των προϊόντων τους. Επιπροσθέτως, έγινε αναφορά στο δισεπίλυτο ζήτημα της έλλειψης νερού σε αρκετές από τις κοινότητες του Δήμου αλλά και η οικτρή οικονομική κατάσταση της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης.

Μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση αλλά και μία διεξοδική ενημέρωση για τις ερωτήσεις που έχουν καταθέσει οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και αφορούν τα παραπάνω καίρια ζητήματα του Δήμου, συμφώνησαν από κοινού στη διαρκή και ουσιαστική συνεργασία προς όφελος πάντα των δημοτών Δυτικής Αχαΐας.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου στις 28 Ιουλίου

newsroom

Δυτική Αχαΐα: Αρνητικά τα rapid test στους εργαζόμενους του Δήμου

newsroom

Αίγιο: Τρεις πρώην Δήμαρχοι μιλούν για τις Πεζοδρομήσεις στο κέντρο

newsroom

Τάκης Πετρόπουλος: Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του πρωταθλητή Κώστα Ντεντόπουλου

newsroom

Συλληπητήρια Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη για τον θάνατο του Γρηγόρη Μπαράκου

newsroom

Γ. Ρώρος: Τελικά πόσο στοιχίζει το αντισηπτικό κ. Πελετίδη;

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα