Πολιτική

Στενός φίλος της οικογένειας του Κασσελάκη: Είναι λιγάκι ανιστόρητος – Δεν ξέρει την ιστορία της Ελλάδας

Στενός φίλος της οικογένειας του Κασσελάκη: Είναι λιγάκι ανιστόρητος – Δεν ξέρει την ιστορία της Ελλάδας

Για το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από τη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος, αναφέρθηκε ο στενός φίλος της οικογένειάς του και ιδιαίτερα του πατέρα του Σταύρος Μπασέας.

Ο κύριος Μπασέας, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός από το Σικάγο και ήταν ένας από τους συνομιλητές του Στέφανου Κασσελάκη όταν διεκδίκησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Του το είχα πει ότι ίσως να πάσχει και από μια έλλειψη ιστορικής θεώρησης των πραγμάτων, γιατί δεν ξέρει καλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι λιγάκι ανιστόρητος, δεν είχε τη γνώση της ελλαδικής συνέχειας, της ιστορίας στην Ελλάδα», αναφέρει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Μπασέας, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Από την αρχή μόλις βγήκε, την άλλη μέρα είχαμε προβλήματα, δηλαδή δεν του δόθηκε, έστω και ένας μήνας καιρός, να μιλήσει μαζί με αυτούς που έχασαν τις εκλογές. Είχαν από την αρχή μια αρνητική στάση. Ο Κασσελάκης είναι και νέος άνθρωπος, 35 χρονών, δεν το λέω αυτό για δικαιολογία. Πολλές φορές έχει και μια βουλησιαρχία, του το είχα πει ότι ίσως να πάσχει και από μια έλλειψη ιστορικής θεώρησης των πραγμάτων, γιατί δεν ξέρει καλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι λιγάκι ανιστόρητος, δεν είχε τη γνώση της ελλαδικής συνέχειας, της ιστορίας στην Ελλάδα. Είναι ένας ομογενής από απέξω, που δεν έχει γνώσει για πολλά πράγματα στην Ελλάδα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Νομίζω ότι ο εξεπλάγην και ο ίδιος. Εκ των πραγμάτων, έγιναν ορισμένα λάθη. Είχε μια ορμή, ίσως θα έπρεπε να μην αντιδρά τόσο πολύ στα αρνητικά σχόλια. Θα έπρεπε να περιμένει λίγο, θα έπρεπε δηλαδή να σιωπήσει, αλλά ο ίδιος θεώρησε ότι αυτό θα υπέσκαπτε και το κύρος του. Έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα αλλά αυτό έγινε και με τον Τσίπρα. Δηλαδή έχουμε ένα γενικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Δεν ήταν ιδεολογικές τόσο πολύ οι διαφορές όσο αυτές οι διαπροσωπικές διαφορές».

Για το κλίμα που επικρατεί στην οικογένειά του στους γονείς του, ο κύριος Σταύρος Μπασέας είπε ότι: «είναι όλοι προβληματισμένοι. Αυτό είναι κατάφάνερο, ότι ήταν μια ιστορία η οποία τους ήρθε κατακέφαλα. Ενώ έχουν μια θετική προδιάθεση, ενώ ήταν ευχαριστημένοι, θέλουν να κάνουν κάτι για την πατρίδα τους -όπως πολλοί ομογενείς θέλουν – αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι μπορούν, είναι μεγάλος ο στόχος».

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου της ΚΝΕ – Nέος Γραμματέας ο Θοδωρής Κωτσαντής

achaiavoice

Απίστευτοι διάλογοι στη Βουλή: Κόντρα Πολάκη-Μαραβέγια με μαντινάδες

achaiavoice

Ζέρβας – «The Bricklayer»: «Η Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια και στον χώρο του κινηματογράφου»

achaiavoice

Βρυξέλλες, Μέτσολα σε Ν.Χριστοδουλίδη: «Η διχοτόμηση ενός κράτους-μέλους δεν είναι μόνο κυπριακό ζήτημα, αλλά Ευρωπαϊκό»

achaiavoice

ΣΥΡΙΖΑ – Αποχωρεί και ο τ. υπουργός Β.Αποστόλου: «Για μένα η αποχώρηση από αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος»

achaiavoice

Φλωρίδης: Διέψευσε ατην επιβολή προστίμων σε δικηγόρους που διαταράσσουν την διεξαγωγή δικών

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα