Taste It

Σιροπιασμένα νηστίσιμα μηλοπιτάκια με φύλλο κρούστας

Σιροπιασμένα νηστίσιμα μηλοπιτάκια με φύλλο κρούστας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι, με 400 γραμ. ζάχαρη και 300 γραμ. ΝΕΡΟ και το αφήνουμε στην άκρη.

Κόβουμε στη μέση 1 πακέτο φύλλο κρούστας και αυτά τα διπλώνουμε στη μέση.

Τα λαδώνουμε με βιτάμ λιωμένο.

Τρίβουμε 4 μήλα και τα ανακατεύουμε με 200 γραμ. χοντροκομμένα καρύδια, 200 γραμ. φρυγανιά τριμμένη, 100 γραμ. άχνη ζάχαρη και κανέλα τριμμένη.

Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο κρούστας και τυλίγουμε μπαστουνάκια.

Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και μόλις βγουν από το φούρνο, τα σιροπιάζουμε.

Άννα Γιαννούλη

Με ό,τι έχει το ντουλάπι! – Me o,ti exei to ntoulapi!

Σχετικά Άρθρα

Τούρτα με ζαχαρούχο καραμέλα

achaiavoice

Συνταγή για λαγάνα – Γιατί την τρώμε την Καθαρά Δευτέρα

achaiavoice

Σαΐτια Μονεμβασιάς (Πιταρούδια με χορταρικά και τυρί)

achaiavoice

Τυρόπιτα με σόδα (με τυρί φέτα, μαϊντανό)

achaiavoice

Μπιφτέκια Κοτόπουλου

achaiavoice

Special Κιμαδοπιτάκια

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα