Woman & Man

Σχέσεις: Αυτά είναι τα 20 πράγματα που κάνεις και την ξενερώνεις

Σχέσεις: Αυτά είναι τα 20 πράγματα που κάνεις και την ξενερώνεις

Δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα μπορεί να ξενερώσει μια γυναίκα, πόσο μάλλον όταν επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη, χωρίς την παραμικρή διάθεση να τα διορθώσουμε. 

Πολλές φορές, όμως, δεν τα καταλαβαίνουμε καν. Μέσα στην τεράστια λίστα των πραγμάτων που θα τη διώξουν μακριά σου αναφέρουμε τα είκοσι μεγαλύτερα και συνηθέστερα «φάουλ», που πρέπει όλοι να κόψουμε.

Κακοί τρόποι στο τραπέζι:

Μη μασάς με το στόμα ανοιχτό και μην τρως με τα χέρια. Επίσης, σε ένα εστιατόριο, μην είσαι αγενής με τους σερβιτόρους.

Τσιγκουνιά:

Η τσιγκουνιά είναι ένα ελάττωμα τόσο άσχημο, που μια γυναίκα δεν μπορεί να ανεχτεί εύκολα. Το να μην την κεράσεις ή το να ψάχνεις να πάρεις ό,τι πιο φτηνό υπάρχει στον κατάλογο θα την κάνουν να τρέξει μακριά σου.

Βιάζεσαι να προχωρήσεις:

Ακόμα κι αν της αρέσεις, εάν κάνεις αμέσως την κίνηση για μια πιο «στενή» επαφή είναι σίγουρο ότι θα σε απορρίψει και δύσκολα θα σου δώσει δεύτερη ευκαιρία. Η αναμονή στην αρχή μιας γνωριμίας είναι το σήμα κατατεθέν τού πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια.

Μιλάς για την πρώην σου:

Απαγορεύεται ρητά! Για ποιο λόγο να βγεις ραντεβού με μια κοπέλα εάν πρόκειται να μονοπωλήσεις τη συζήτηση αναφερόμενος στην πρώην σου; Στην περίπτωση που δεν την έχεις ξεπεράσει, συζήτα το με τους φίλους σου.

Είσαι «ψώνιο»:

Μήπως το παρακάνεις λίγο με τον εαυτό σου; Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αναφορά των επιτευγμάτων σου και στο να κομπάζεις για αυτά. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν οι άνδρες που μιλούν όλη την ώρα για τον εαυτό τους.

Είσαι νάρκισσος:

Κάτι ανάλογο με το προηγούμενο, απλά αφορά αποκλειστικά και μόνο στην εμφάνιση. Εάν είσαι ωραίος και γυμνασμένος, δεν χρειάζεται να χαλάς την εντυπωσιακή σου εικόνα με τα λόγια.

Παραπονιέσαι συνεχώς:

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να.. μιζεριάζεις στα ραντεβού σου. Στις γυναίκες αρέσουν οι δυναμικοί και αποφασιστικοί άνδρες, όχι οι κλαψιάρηδες.

Κοιτάς άλλες γυναίκες:

Έχεις το ελεύθερο να κοιτάς όσες γυναίκες θέλεις, όχι όμως όταν συνοδεύεις μία.

Πίνεις πολύ:

Όταν συνοδεύεις μια γυναίκα δεν πρέπει να πίνεις πολύ, ειδικά εάν μεθύσεις είναι κάτι που δύσκολα θα σου συγχωρήσει.

Είσαι βαρετός:

Το πόσο ενδιαφέρων ή όχι είναι ένας άνθρωπος έχει να κάνει με τη χημεία που έχει με τους άλλους. Για μια γυναίκα, όμως, είναι σίγουρα βαρετός κάποιος που μιλάει για θέματα που δεν την αφορούν, όπως το ποδόσφαιρο και οι κονσόλες παιχνιδιών. Το ίδιο ισχύει και για τα πιο σοβαρά θέματα, όπως η ανεργία, η κακή οικονομία ή η πολιτική.

Ασχολείσαι συνεχώς με το κινητό σου:

Είναι αγενές να είσαι σε ραντεβού με μια γυναίκα και να ασχολείσαι συνεχώς με το κινητό σου. Ακόμα κι αν το ραντεβού δεν πηγαίνει όπως περίμενες, μπορείς να περιμένεις να τελειώσει για να μπεις στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το παρακάνεις με τα κοπλιμέντα:

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα κοπλιμέντα; Αρκεί να μην το παρακάνεις. Δεν χρειάζεται να της λες κάθε πέντε λεπτά πόσο όμορφη είναι και πόσο ωραία έχει ντυθεί. Οι υπερβολές κουράζουν.

Την αποκαλείς με προσφωνήσεις από την αρχή:

Προσφωνήσεις όπως «μωρό», «γλύκα», «κούκλα» είναι αγενείς. Να τις αποφύγεις εάν θέλεις να βγείτε και δεύτερο ραντεβού.

Δεν τηρείς τους κανόνες υγιεινής:

Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις πριν βγεις ραντεβού είναι να έχεις κάνει μπάνιο, να έχεις πλύνει τα δόντια σου και να φοράς καθαρά ρούχα. Δείχνει σεβασμό προς τη συνοδό σου, αλλά και τον εαυτό σου.

Είσαι αγενής με τους γονείς σου:

Εάν μιλάς απαξιωτικά για τους γονείς σου ή σε πάρουν τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του ραντεβού και είσαι απότομος μαζί τους, μην περιμένεις να σε πάρει καμία γυναίκα στα σοβαρά.

Είσαι αρνητικός:

Ο σκοπός των ραντεβού είναι να γνωριστείς με μια γυναίκα και να περάσετε καλά. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις την έξοδό σας με αρνητικές σκέψεις και συζητήσεις.

Βάζεις υπερβολικά πολύ άρωμα:

Μην το παρακάνεις με την ποσότητα της κολόνιας, σε καμία δεν αρέσει.

Είσαι απεριποίητος:

Δεν είναι ωραίο να κυκλοφορούμε απεριποίητοι, ειδικά όταν πρόκειται να πάμε σε ένα ραντεβού. Κάνε μπάνιο και φόρεσε ωραία και καθαρά ρούχα. Χτένισε τα μαλλιά σου, ώστε να μη μοιάζουν λες και μόλις σηκώθηκες από το κρεβάτι και φέρσου με κομψότητα μπροστά της.

Δεν έχεις αρχές:

Ένας άνθρωπος με αρχές φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει, από τις απόψεις του και από τη συμπεριφορά του. Το ίδιο ισχύει και για έναν άνθρωπο χωρίς αρχές. Πρόσεξε τι λες, εάν θέλεις να σχηματίσει καλή εντύπωση για εσένα.

Παίζεις «παιχνίδια»:

Ένας γνήσιος άνδρας πάντα ξεκαθαρίζει τη θέση του και δεν παίζει με τα αισθήματα των άλλων.

Πηγή: Σχέσεις: Αυτά είναι τα 20 πράγματα που κάνεις και την ξενερώνεις

Σχετικά Άρθρα

Οι… απρόβλεπτες αλήθειες για την ανδρική απιστία

achaiavoice

Αυτά είναι τα σημεία που ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες

achaiavoice

Stashing: Η νέα «μόδα» στις σχέσεις που θα έχει πολλά… «θύματα» – Τι ακριβώς είναι;

achaiavoice

Μάθε τι σημαίνει για τον ερωτικό σου χαρακτήρα η ημερομηνία που γεννήθηκες

achaiavoice

Ερωτικό τρίγωνο: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση

achaiavoice

Πέντε μύθοι για τη σεξουαλική επαφή που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα