Ελλάδα

Reuters: Η έντονη κακοκαιρία “αποσυντονίζει” την Ελλάδα

Reuters: Η έντονη κακοκαιρία “αποσυντονίζει” την Ελλάδα

Για μια έντονη χιονόπτωση και μια κακοκαιρία που «παραλύει» τη χώρα μας κάνει λόγο το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι «πυκνό χιόνι “σκέπασε” την Ελλάδα τη Δευτέρα, από τον λόφο της Ακρόπολης στην πρωτεύουσα, μέχρι τα νησιά στο νότο, αναγκάζοντας τις συγκοινωνίες να διακοπούν και τους εμβολιασμούς να σταματήσουν σε Αττική και Εύβοια, ενώ κλείνουν και τα σχολεία και οι μαθητές κάνουν τηλεκπαίδευση».

«Τα δρομολόγια τρένων και λεωφορείων στην πρωτεύουσα σταμάτησαν και οι οδηγοί βρέθηκαν αποκλεισμένοι στους δρόμους», αναφέρεται ακόμα.

Το Reuters γνωστοποιεί ακόμα ότι οι Αρχές προέτρεψαν το κοινό να αποφύγει τις μη απαραίτητες μετακινήσεις μέχρι και την Τρίτη, ενώ αναφέρει:

«Η ελληνική μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει ότι το κρύο είναι πιθανόν να διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη».

 

Πηγή: Reuters: Η έντονη κακοκαιρία “αποσυντονίζει” την Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Καιρός Πέμπτης: Αλλαγή «σκηνικού» – Ηλιοφάνεια με μεγάλη άνοδο της θερμοκρασίας, θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς

achaiavoice

Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δομή των ΑμεΑ: «Λέγανε ότι πέθανε από χτύπημα και όχι από βασανιστήρια»

achaiavoice

Θεσσαλονίκη: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην Παιρέα – Μητέρα και κόρη στο νοσοκομείο

achaiavoice

Δημόσιο: Έρχονται μπόνους στους υπαλλήλους – Νέο σύστημα αξιολόγησης

achaiavoice

Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή (24/6) στην Αττική – Αναλυτικά οι περιοχές

achaiavoice

Κακοκαιρία Daniel: Εικόνες αποκάλυψης σε Βόλο και Πήλιο

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα