Αχαΐα

Πισπιρίγκου: Η Τσιόλα απέρριψε την ασφυξία που περιγράφουν Καρακούκης–Καλόγρηας

Πισπιρίγκου: Η Τσιόλα απέρριψε την ασφυξία που περιγράφουν Καρακούκης–Καλόγρηας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τον ξαφνικό θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα εκλήθη κάτω από άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με το πόρισμά της για τον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας.

Η έκτακτη, συμπληρωματική κατάθεσή της, η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα – σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» – βάζει «φωτιά» στην εκδίκαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστής απέρριψε την ασφυξία που περιγράφουν Καρακούκης – Καλόγρηας στο πόρισμα τους για την Ίριδα.

«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου. Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα – «Βόμβα» Κατερινόπουλου: «Έχει γίνει τεστ πατρότητας στον Δασκαλάκη;»

achaiavoice

Πάτρα: Πιθανό κατηγορητήριο και σε υπηρεσιακούς παράγοντες για τα νεκρά παιδιά

achaiavoice

Αχαΐα: Στο εδώλιο για το θάνατο του μωρού της μητέρα που κατηγορείται ότι του έδωσε αλκοόλ

achaiavoice

Μεγάλη Φωτιά στις Πόρτες Αχαΐας: Καίει δασική έκταση Facebook Twitter WhatsApp T

achaiavoice

Σφαγή των Καλαβρύτων, 13-12-1943: 79 χρόνια από το μεγαλύτερο έγκλημα της Ναζιστικής Γερμανίας

achaiavoice

Πάτρα: Συνελήφθη αλλοδαπή μέλος εγκληματικής οργάνωσης

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα