Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: “Έφυγε” από τη ζωή ο Νίκος Τσώλης – Η Περιφέρεια «αποχαιρετά» με θλίψη τον τ. Γενικό Διευθυντή της

Νίκος Τσώλης
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: “Έφυγε” από τη ζωή ο Νίκος Τσώλης – Η Περιφέρεια «αποχαιρετά» με θλίψη τον τ. Γενικό Διευθυντή της

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, «αποχαιρετά» με θλίψη τον Νικόλαο Τσώλη, τέως Γενικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο οποίος έφυγε ξαφνικά την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, σε ηλικία 75 ετών.

Ο Νίκος Τσώλης γεννήθηκε το 1945. Τελείωσε την Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή το 1963. Απεφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1970. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας Αγρ. Τοπογράφος Μηχανικός από το 1972 μέχρι το 1975.

Στις 22.2.1975  διορίστηκε βοηθός στην έδρα Γεωδαισίας και Γεωδαιτικών Εφαρμογών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου υπηρέτησε μέχρι τις 22.4.1985.

Στις 23.4.1985 ανέλαβε υπηρεσία στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων  και υπηρέτησε στην 2η Διεύθυνση Εκτέλεσης και Κατασκευής Έργων  (ΔΕΚΕ) ως Τμηματάρχης Συγκοινωνιακών Έργων, στην 3η Διεύθυνση Εκτέλεσης και Κατασκευής Έργων  (ΔΕΣΕ) ως Προϊστάμενος Διεύθυνσης,

ενώ συνέχισε τη θητεία του στην κρατική και μετέπειτα στην αιρετή Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς το 2000 τοποθετήθηκε Προϊστάμενος  στην Διεύθυνση  Ελέγχου Συντήρησης Έργων  (ΔΕΣΕ).

Στη συνέχεια, από  11.5.2005  έως  27.11.2006  διετέλεσε Προϊστάμενος Δημοσίων Έργων της Π.Δ.Ε. και από 27.11.2006 έως 10.7.2009  οπότε συνταξιοδοτήθηκε  ήταν  Γενικός Διευθυντής  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Υπήρξε παντρεμένος με την Στέλλα Φραγκεδάκη- Τσώλη, τέως καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Πατρών με την οποία απέκτησε δυο κόρες, την Θεοδώρα και την Εύα, αλλά και δυο υπέροχα εγγόνια, τη Φαίδρα  και τον Οδυσσέα.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του, διακρίθηκε για το ήθος, τον επαγγελματισμό, την προσήνεια και την ευγένειά του.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα

Ανδραβίδα: Αποκαλύψεις – Η απάντηση του δράστη για τις δολοφονίες

achaiavoice

Δυτική Ελλάδα: Οι απαγορευμένες περιοχές κατά τις ημέρες υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

newsroom

Πάτρα: Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της εταιρείας του επειδή απολύθηκε

achaiavoice

Κορωνοϊος: 18.605 νέα κρούσματα, 777 Αχαΐα, 265 Αιτ/νία, 232 Ηλεία – 80 νεκροί και 470 διασωληνωμένοι

achaiavoice

Πρόγραμμα εκπαίδευσης για υποψηφίους θετούς γονείς υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

newsroom

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Χρηματοδοτεί με 3,5 εκατ ευρώ τα «πράσινα σημεία»

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα