Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500χιλ €

Περιφέρεια Αττικής: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500χιλ €

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη φιέστα που έγινε λίγες ημέρες πριν «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Ελπίδα» την χώρα από Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος παρουσίασε τα «θηρία» του, λέγοντας ότι ο «μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα». 

Τις τελευταίες όμως ημέρες τα «θηρία» που υποτίθεται θα μας «έσωζαν» από την κακοκαιρία ήταν άφαντα και όλοι αναρωτήθηκαν για την τύχη τους, άλλωστε δώσαμε περίπου 500 χιλ. ευρώ για να τα αποκτήσουμε. 

Η παρακάτω φωτογραφία που είναι αφοπλιστική και δίνει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες! 

Αφού τελικά επιβεβαιώθηκε ότι τα «θηρία» του Γ.Πατούλη δεν χρησιμοποιήθηκαν, όταν τα είχαμε ανάγκη, προσπαθήσουμε τουλάχιστον να βρούμε ποια είναι η εταιρεία που πλούτησε κατά 500 χιλ. ευρώ.

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr, είναι η εταιρεία GRGenesis Facility Management, η οποία ξεχωρίζει για το κιτς λογότυπο της. Αναζητώντας λοιπόν τα ίχνη της μυστηριώδους GRGenesis επισκεφτήκαμε το site της.

Παρατηρήσαμε ότι είναι προχειροφτιαγμένο (μάλλον δημιουργήθηκε πρόσφατα), σε μια απλή πλατφόρμα, έχει μόνο μια πρόταση για το ποια είναι η εταιρεία, ενώ το κορυφαίο είναι ότι δεν έχει ούτε έναν πελάτη! 

Συγκεκριμένα στην καρτέλα που λέει «οι πελάτες μας» βλέπουμε την κάτωθι εικόνα:

Παρόμοια εικόνα παρατηρούμε και στα προϊόντα που υποτίθεται ότι πουλά η συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς όταν προσπαθούμε να μπούμε στη σχετική καρτέλα μας βγάζει σφάλμα.

Δείτε τα “θηρία” του Πατούλη


Πηγή: Περιφέρεια Αττικής: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500 εκατ. €

Σχετικά Άρθρα

Μ.Θεμιστοκλέους: «Δεν ήταν ποτέ το εμβόλιο υποχρεωτικό»!! -Η αναστολή των υγειονομικών και τα πρόστιμα στους άνω των 60 από τι έγιναν?

achaiavoice

Παπαδημούλης:”Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την ελπιδοφόρα προσπάθεια που γίνεται από τους σαραντάρηδες

achaiavoice

Ο Πέτσας προαναγγέλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 50

achaiavoice

Υπουργείο Εργασίας: Νέα ΚΥΑ για την προστασία των εργαζομένων στη διανομή (delivery)

achaiavoice

Αλέξης Τσίπρας στην Λάρισα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εδώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

achaiavoice

Οικονόμου: Όλοι θα έχουν οικονομική στήριξη στην ηλεκτρική ενέργεια

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα