Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500χιλ €

Περιφέρεια Αττικής: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500χιλ €

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη φιέστα που έγινε λίγες ημέρες πριν «χτυπήσει» η κακοκαιρία «Ελπίδα» την χώρα από Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος παρουσίασε τα «θηρία» του, λέγοντας ότι ο «μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα». 

Τις τελευταίες όμως ημέρες τα «θηρία» που υποτίθεται θα μας «έσωζαν» από την κακοκαιρία ήταν άφαντα και όλοι αναρωτήθηκαν για την τύχη τους, άλλωστε δώσαμε περίπου 500 χιλ. ευρώ για να τα αποκτήσουμε. 

Η παρακάτω φωτογραφία που είναι αφοπλιστική και δίνει ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες! 

Αφού τελικά επιβεβαιώθηκε ότι τα «θηρία» του Γ.Πατούλη δεν χρησιμοποιήθηκαν, όταν τα είχαμε ανάγκη, προσπαθήσουμε τουλάχιστον να βρούμε ποια είναι η εταιρεία που πλούτησε κατά 500 χιλ. ευρώ.

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr, είναι η εταιρεία GRGenesis Facility Management, η οποία ξεχωρίζει για το κιτς λογότυπο της. Αναζητώντας λοιπόν τα ίχνη της μυστηριώδους GRGenesis επισκεφτήκαμε το site της.

Παρατηρήσαμε ότι είναι προχειροφτιαγμένο (μάλλον δημιουργήθηκε πρόσφατα), σε μια απλή πλατφόρμα, έχει μόνο μια πρόταση για το ποια είναι η εταιρεία, ενώ το κορυφαίο είναι ότι δεν έχει ούτε έναν πελάτη! 

Συγκεκριμένα στην καρτέλα που λέει «οι πελάτες μας» βλέπουμε την κάτωθι εικόνα:

Παρόμοια εικόνα παρατηρούμε και στα προϊόντα που υποτίθεται ότι πουλά η συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς όταν προσπαθούμε να μπούμε στη σχετική καρτέλα μας βγάζει σφάλμα.

Δείτε τα “θηρία” του Πατούλη


Πηγή: Περιφέρεια Αττικής: Παρκαρισμένα και με σηκωμένους τους υαλοκαθαριστήρες τα «θηρία» του Γ.Πατούλη που θα μας «έσωζαν» – Κόστισαν 500 εκατ. €

Σχετικά Άρθρα

Σκάνδαλο τηλεοπτικών αδειών: Ποιος είναι ο Αρτέμης Αρτεμίου στο SMS Παππά

achaiavoice

Καθηγητής Συρίγος: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει έναν Ελληνοτουρκικό πόλεμο- Τρεις βασικοί λόγοι … (Βίντεο)

achaiavoice

Βild: “Η ατιμασμένη Εύα με το μήλο της διαφθοράς που δάγκωσε»” (βίντεο)

achaiavoice

Μητσοτάκης σε πρόξενο Μαριούπολης: Θα δούμε πως θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στην ανοικοδόμηση της πόλης

achaiavoice

Νέα αντιπαράθεση στη Βουλή: «Το πολύ να βραχνιάσετε, κόλαση την Βουλή δεν θα την κάνετε»

achaiavoice

ΚΚΕ: Η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο κοινοβούλιο

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα