Αχαΐα

Πάτρα: Θα λειτουργεί μέχρι το βράδυ το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα

Πάτρα: Θα λειτουργεί μέχρι το βράδυ το Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα

Για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο προγραμματίζεται η ωραριακή επέκταση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα (πρώην ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου).

«Στόχος μας είναι σε πρώτη φάση γιατροί όλων των ειδικοτήτων να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έως τις 10 το βράδυ. Από κει και πέρα εφόσον διαπιστώσουμε ότι υπάρχει ζήτηση θα προχωρήσουμε στην 24ωρη λειτουργία του» μας είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την αρμόδια επιτροπή του Κέντρου Υγείας η οποία προετοιμάζει τις συνθήκες για τη λειτουργική του επέκταση.
Μάλιστα στο πλαίσιο της ιατροτεχνολογικής του ενίσχυσης ο κ. Καρβέλης δρομολογεί την εγκατάσταση υπερσύγχρονου Μαγνητικού Τομογράφου. «Πρόκειται για τον μαγνητικό τομογράφο που είχε αποφασιστεί να εγκατασταθεί στο Καραμανδάνειο. Ωστόσο διαπιστώθηκαν τα εξής αρνητικά σημεία. Πρώτον και βασικό υπάρχει έλλειψη χώρου για την εγκατάστασή του. Το δεύτερο είναι ότι ο αριθμός των περιστατικών που απαιτούν Μαγνητική Τομογραφία είναι πάρα πολύ μικρός κι αυτό φαίνεται και από τον Αξονικό Τομογράφου του νοσοκομείου. Εχουμε εγκαταστήσει Μαγνητικό Τομογράφο υπερσύγχρονο δίπλα στον «Αγιο Ανδρέα» όπου με έναν σωστό προγραμματισμό θα καλύπτονται και τα παιδιατρικά περιστατικά».
Οπως προσθέτει ο κ. Καρβέλης στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα ο Μαγνητικός Τομογράφος θα λειτουργεί και το Σάββατο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών».

Μ. Ριζογιάννη (Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Πελοπόννησος”)

 

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Βρέφος 6 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο

newsroom

Δήμος Πατρέων: Καταψήφισαν τις υπερωρίες εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ οι παρατάξεις Παπαδημάτου και Ψωμά

newsroom

Πάτρα: Ασφυκτική η κατάσταση στα δύο νοσοκομεία της πόλης

achaiavoice

Πάτρα: Φόρεσε πλατανόφυλλο αντί για μάσκα και μπήκε σε κατάστημα για… ψώνια

newsroom

Δυτική Αχαΐα: Εικόνα ντροπής και συνευθύνης στη παραλία Καλόγριας

newsroom

Αχαΐα: Αυτή είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία – 18 στο Ρίο, 4 στον Αγ. Ανδρέα

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα