Αυτοδιοίκηση

Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη με την Α’ ΕΛΜΕ

Πάτρα: Συνάντηση Πελετίδη με την Α’ ΕΛΜΕ

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με τους εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Δημαρχείο συνάντηση με Πρόεδρο του Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, Σπύρο Ψαρρά, τον Γραμματέα, Φώτη Βασιλακόπουλο και το μέλος, Χρήστο Σιάχο.

Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

Στην συνάντηση τονίσθηκε και από τις δύο πλευρές η αντίθεση στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο, όπως υπογραμμίστηκε, πρέπει να αποσυρθεί γιατί όχι μόνο δεν επιλύει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα στην μόρφωση των μαθητών αλλά προκαλεί νέα με αιχμή την απαράδεκτη μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ριάλιτι.

Στην συνάντηση τονίσθηκε επίσης η αναγκαιότητα, που αναδείχθηκε και με την υγειονομική κρίση, της πρόσληψης μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στα σχολεία, της μονιμοποίησης των συμβασιούχων καθαριστριών και την δραστική αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προκάλεσε η πανδημία του covid-19.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Πατρέων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμπράττουν για την αποκατάσταση και προστασία της παράκτιας περιοχής Ρίου – Αγίου Βασιλείου

newsroom

ΔΕΥΑΔ: Γιατί δεν έχει νερό η Κάτω Αχαΐα

newsroom

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Απάντηση σε Νικολάου

newsroom

Αίγιο: Επίθεση Καλογερόπουλου σε κατοίκους για πεζοδρόμηση

newsroom

Δήμος Δυτικής Αχαϊας: 2 κρούσματα κορονοϊου σε υπηρεσία του Δήμου

newsroom

Πάτρα: Καρναβαλικός διάκοσμος σε όλη την πόλη, στο κέντρο και στις γειτονιές

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα