Αχαΐα

Πάτρα: Συγκέντρωση και πορεία φοιτητικών συλλόγων την Πέμπτη στις 13:00 στην πλ. Γεωργίου

φοιτητικοί σύλλογοι της Πάτρας
Πάτρα: Συγκέντρωση και πορεία φοιτητικών συλλόγων την Πέμπτη στις 13:00 στην πλ. Γεωργίου

Κάλεσμα στην αυριανή κινητοποίηση στη 1.00 το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου, για το νομοσχέδιο Κεραμέως, απευθύνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι της Πάτρας.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Πάτρας, όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν την μάχη μαζί με την υπόλοιπη εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κεραμέως, να αποσυρθεί η τροπολογία που περιλαμβάνει την ισοτίμηση των πτυχίων ιδιωτικών κολλεγίων με αυτά των ΑΕΙ και για να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα μέτρα ασφάλειας.

Η Κυβέρνηση αδιαφορώντας πλήρως για το τι έλεγαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι και η υπόλοιπη ακαδημαϊκή κοινότητα ψήφισε το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο, δεν απέσυρε την τροπολογία για τα πτυχία και ανακοίνωσε πως το εαρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο θα γίνει εξ’ αποστάσεως

και συνεπώς οι φοιτητές θα καλεστούν να ξαναντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα της τηλεκπαίδευσης απομακρυσμένοι για ένα ακόμα εξάμηνο από τους χώρους των σχολών τους.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, μέσα από τις Γενικές μας Συνελεύσεις, μέσα από τις πορείες μας, μέσα από τις παρεμβάσεις θα συνεχίσουμε αυτήν την μάχη μέχρι τέλους.

Μέχρι, δηλαδή, να μην εφαρμοστεί καμία πτυχή του νόμου Κεραμέως, μπλοκάροντας οποιαδήποτε ισοτίμηση πτυχίων, απαιτώντας να ανοίξουν οι σχολές μας με ασφάλεια!

Καλούμε όλους τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς και συνολικά τον λαό της Πάτρας, την Πέμπτη 25/02 στις 13:00 στην πλ. Γεωργίου στην πορεία των Φοιτητικών Συλλόγων, με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Δεν πτοούνται οι πολίτες από τους ελέγχους και την παρουσία κλιμακίων

newsroom

Πάτρα: Ανεστάλη προσωρινά η κοπή δέντρων στο δάσος Κεφαλόβρυσου

newsroom

Αχαΐα -Αίγιο: Ψάρι μήκους 2,5 μέτρων ξεβράστηκε στην παραλία του Λόγγου

achaiavoice

Νοσοκομείο Ρίου: Και 5ο κρούσμα στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας

newsroom

Πάτρα: Ο Πελετίδης επιμένει στην πορεία για το Πολυτεχνείο παρά τα μέτρα απαγόρευσης

newsroom

Πάτρα: Αυτά τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν την Πέμπτη

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα