Αχαΐα

Πάτρα: Που θα γίνουν αύριο δωρεάν rapid test

Πάτρα: Που θα γίνουν αύριο δωρεάν rapid test

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους  τόσο στον γενικό πληθυσμό, όσο και σε ειδικές ομάδες. Στόχος είναι ο περιορισμός της διασποράς της νόσου με την ανίχνευση κυρίως  των μη συμπτωματικών κρουσμάτων. 

Πιο αναλυτικά, αύριο Τετάρτη 10 Μαρτίου  κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται  σε δύο σημεία του  κέντρου της Πάτρας, στην οδό Γεροκωστοπούλου. Ένα κλιμάκιο θα διενεργεί ελέγχους στο τμήμα του πεζόδρομου μεταξύ της οδού  Κανακάρη και της πλ. Γεωργίου και  ένα δεύτερο κλιμάκιο  μεταξύ της πλ. Γεωργίου και της οδού  Ρ. Φεραίου.

Οι έλεγχοι σε κεντρικά σημεία της πόλης των Πατρών θα αυξηθούν τις επόμενες ημέρες, στην προσπάθεια εντοπισμού περισσότερων κρουσμάτων, ούτως ώστε να υπάρξει  έγκαιρη παρέμβαση.

Επίσης, δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης « FILOXENIA» , στη Ροδοδάφνη Αιγίου, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας ΕΚΑΜΕ Αιγίου, στους μαθητές και στο προσωπικό του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ΟΥ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πατρών.

Παράλληλα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα επισκεφθούν για τον ίδιο λόγο τη Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Αγία Σκέπη», την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ» και το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος επιτρέφει στην Αχαγιά΄82

newsroom

Πάτρα: Μαχαίρωσαν άντρα σε συμπλοκή στον κόμβο Κουρτέση

newsroom

Πάτρα: Οχτώ κρούσματα κορωνοϊού – Η… ιχνηλάτηση συνεχίζεται!

newsroom

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Βάφτισαν τον γιο τους – Οι πρώτες φωτογραφίες

achaiavoice

Κορωνοϊός: 11.883 νέα κρούσματα, 336 Αχαΐα, 189 Αιτ/νία, 106 Ηλεία – 51 θάνατοι και 425 διασωληνωμένοι

achaiavoice

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ομότιμοι καθηγητές της Ιατρικής Σχολής Κυριαζοπούλου και Καλόφωνος

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα