Αχαΐα Ελλάδα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Πήγε να εμβολιαστεί στη θέση άλλου και τον πήραν χαμπάρι

Πάτρα: Πήγε να εμβολιαστεί στη θέση άλλου και τον πήραν χαμπάρι

Άντρας πήγε στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας για να κάνει το εμβόλιο στη θέση κάποιου άλλου και μόλις τον κατάλαβαν οι γιατροί έγινε καπνός

Όλα συνέβησαν όταν ένας άνδρας παρουσιάστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας (Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα) για να κάνει το εμβόλιο του. Όταν ο γιατρός λίγο πριν εμβολιαστεί σύγκρινε τα στοιχεία του διαπίστωσε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως γράφει το tempo24.news, τα χαρακτηριστικά του δεν συμφωνούσαν με τα στοιχεία της ταυτοπροσωπίας που προσκόμισε. Μάλιστα μόλις έγινε αντιληπτό από γιατρό του Κέντρου πως η ηλικία του δεν συνάδει με εκείνη του άνδρα που υποτίθεται πως θα προσερχόταν για να εμβολιαστεί, του ζητήθηκε να παραμείνει στο Κέντρο για να γίνει εξονυχυστικός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Ο άνδρας που πήγε να εμβολιαστεί ήταν γύρω στα 40 ενώ τα στοιχεία της ταυτοπροσωπίας έδειχναν ότι ο πολίτης που έπρεπε να εμβολιαστεί ήταν μόλις 28 ετών.

Μόλις το κατάλαβε… εξαφανίστηκε

Μόλις ο άνδρας κατάλαβε πως πάει να μπλέξει και πως τον έχουν υποπτευθεί για το τι πήγε να κάνει, εξαφανίστηκε. Έγινε καπνός από το κέντρο υγείας. Ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο.

Εκείνος αφενός μεν ισχυρίστηκε πως βρίσκεται εκτός Πατρών και αφετέρου ενώ υποσχέθηκε πως θα προσέλθει δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να μην καταχωρηθεί ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας και στη συνέχεια να ενημερωθεί η Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Σήμερα αποφασίζουν οι «ειδικοί» για τη μάσκα: Τι θα ισχύσει για ΜΜΜ, σχολεία & καταστήματα – Πότε την «πετάμε»

achaiavoice

Ο Καιρός την Κυριακή: Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες

achaiavoice

Πάτρα: «Η μητέρα της Ρούλας πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

achaiavoice

Μεσσηνία: Έκλεψαν τη μπρούτζινη προτομή του Παπαφλέσσα

achaiavoice

Πάτρα: Μπάζωσαν τη θάλασσα για να σώσουν τον ποδηλατόδρομο

achaiavoice

Κύπρος: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα