Αχαΐα

Πάτρα: O «Ριχάρδος» παρουσίασε «μαϊμού» αιρετά μέλη της ΝΟΔΕ στην Achaia Clauss!

Πάτρα: O «Ριχάρδος» παρουσίασε «μαϊμού» αιρετά μέλη της ΝΟΔΕ στην Achaia Clauss!

Ο επονομαζόμενος και «Ριχάρδος» ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά στο αναπτυξιακό συνέδριο που διοργάνωσε η «Πελοπόννησος», στην Achaia Clauss, όπου παρουσίασε σαν αιρετά μέλη της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας, κάποιους που δεν φέρουν αυτήν την ιδιότητα!
Με άλλα λόγια, εμφάνισε εκεί κάποια αιρετά μέλη–«μαϊμού»!
Πενία τέχνας κατεργάζεται λέει ο θυμόσοφος λαός, και ο «Ριχάρδος», με μεγάλη ευθύνη του οποίου η κεντρική οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος στο νομό έχει περιέλθει σε πλήρη αδράνεια, τουλάχιστον σε ένα συνέδριο που συγκέντρωσε αρκετά κυβερνητικά στελέχη, έπρεπε να δείξει ότι αυτή υπάρχει και είναι δραστήρια.
Έτσι, προέβη στο προαναφερόμενο κόλπο. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο, γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα σε ό, τι αφορά την ανθρωπογεωγραφία της ΝΟΔΕ, τον πήραν χαμπάρι. Και το τι έγινε στη συνέχεια, δεν περιγράφεται. Έκτοτε, τα κους–κους και τα περιπαικτικά σχόλια δίνουν και παίρνουν. Όσον αφορά, όμως, τα άτομα που συμμετείχαν σ’ αυτήν τη φαρσοκωμωδία, η εκτίμηση που έχει κερδίσει έδαφος είναι ότι μάλλον αυτό έγινε εν αγνοία τους.
Εκτός πια αν θέλησαν να παίξουν με ευχαρίστηση τον συγκεκριμένο ρόλο, μόνο και μόνο για να ανταλλάξουν χειραψίες με υπουργούς και υφυπουργούς. Ούτε ένα «γεια» με τον Γεωργιάδη; Επιπλέον, εκείνο που έκανε εντύπωση σε έμπειρους παρατηρητές, είναι ότι ο «Ριχάρδος» ήταν σε εμφανή απόσταση από τον Άδωνη Γεωργιάδη, του οποίου υπήρξε «πουλέν» σε τοπικό επίπεδο. Και να σκεφτεί κανείς ότι με το που αναρριχήθηκε ο «Ριχάρδος» στα «πάνω» της ΝΟΔΕ, ο Γεωργιάδης επισκεπτόταν συχνά την Πάτρα για να μιλήσει σε εκδηλώσεις, ημερίδες και συνεδριάσεις .Άγνωστο γιατί, είναι πια κάτι παραπάνω από ορατό ότι οι σχέσεις τους διανύουν χαμηλό βαρομετρικό. Πάντως, μια βάσιμη εκδοχή είναι ο Άδωνης να έχει πειραχτεί από τα κατά καιρούς καμώματα του «Ριχάρδου», και όντας ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του να τον έβαλε σε πάγο.«Κοντεύει να το διαλύσει το μαγαζί»
Όπως και να ‘χει πάντως, γεγονός είναι ότι η ΝΟΔΕ έχει πέσει σε βαθύ λήθαργο. Δεν κινείται τίποτα απολύτως τίποτα. «Το μόνο που κοιτάζει είναι να μαζεύει λεφτά για τα έξοδα των γραφείων», «όπως πάει κοντεύει να το διαλύσει το μαγαζί». Και τυχαίο ή όχι, τις προάλλες στα γραφεία δεν δούλευαν τα κλιματιστικά!
Αυτά, λοιπόν, και άλλα πολλά, καθόλου κολακευτικά, ακούγονται για τον «Ριχάρδο», ο οποίος μετράει πια αντίστροφα. Υπενθυμίζεται ότι επίκεινται και οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη των νέων προεδρείων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών, όπως μετονομάστηκαν οι ΝΟΔΕ. Ακόμη κι αν ο «Ριχάρδος» είναι εκ νέου υποψήφιος, (που για πολλούς αυτό αποκλείεται) εικάζεται από τη «γαλάζια» πιάτσα ότι δεν θα έχει καμία τύχη.

ΠΗΓΗ: dete.gr

Σχετικά Άρθρα

Αχαΐα: Νεαρής ηλικίας και οι τρεις θετικοί στον ιό – Επέστρεψαν από διακοπές στις Κυκλάδες

newsroom

Τι συμβαίνει με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας-Ιταλίας; Στα κάγκελα οι ακτοπλοϊκές εταιρείες

newsroom

Αιγιάλεια: Μετατροπή του νοσοκομείου της περιοχής, σε αποκλειστικά κορονοϊού

newsroom

Πάτρα: Συγκέντρωση την Κυριακή για τον Γρηγορόπουλο

newsroom

Η κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αχαΐα: 61 Πάτρα, 6 Κ.Αχαϊα,

newsroom

Προαστιακός Πάτρας: Έτοιμα τα δρομολόγια για την Κάτω Αχαΐα

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα