Αχαΐα

Πάτρα: Μπαίνουν ορκωτοί λογιστές στο Κωνσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρείας

Κωνσταντοπούλειο
Πάτρα: Μπαίνουν ορκωτοί λογιστές στο Κωνσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρείας

Η Διοίκηση του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρείας, αποτελούμενη από τους: 1) Βασίλη Δελδήμο, πρόεδρο, 2) Νικ. Λεμέσιο, αντιπρόεδρο, 3) Μαρία Χατζίρη, γραμματέα, 4) Παναγ. Γιαννοπούλου ταμία και 5) Κωνστ. Μακρυπόδη έφορο

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι:

Υλοποιείται άμεσα η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής για διορισμό Ορκωτών Λογιστών στο Ευγηρείο, που λήφθηκε στις 11-6-2020, έτσι ώστε εντός των επομένων ημερών, Ορκωτοί Λογιστές θα ξεκινήσουν τον έλεγχο των διαχειριστικών χρήσεων των ετών 2016-2019.

Τα πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τη Διοικούσα Επιτροπή, ως αυτομάτως εκπεσούσα από τα καθήκοντά της, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Και τούτο διότι η απόφαση Διοικητικής Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

στην οποία στηρίζονται τα σχετικά δημοσιεύματα δεν συνεπάγεται αυτόματα την ακυρότητα των εκλογών που μας ανέδειξαν στη Διοίκηση, αφού οι εκλογές αυτές δεν έχουν κηρυχθεί άκυρες από τα αρμόδια Δικαστήρια .

Η απόφαση της επιτροπής αυτής αφορά αποκλειστικά και μόνο την απόφαση του Δημάρχου για διορισμό Προσωρινής Διοίκησης, προσβάλλεται κι’ αυτή στα δικαστήρια (μόνο από το Δήμαρχο Πατρέων), ενώ περιέχει και ισχυρή μειοψηφία της προέδρου της, εκπροσώπου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Το έργο που επιτελέσαμε σε διάστημα δυο μόλις μηνών, συνοψίζεται στα εξής: Ορίσαμε Ορκωτούς Λογιστές, αυξήσαμε το αποθεματικό του, εισπράξαμε σχεδόν όλα τα οφειλόμενα μισθώματα,

αναζητήσαμε και δεχθήκαμε δωρεές συμπολιτών μας, βελτιώσαμε την ενεργειακή κατάσταση του κτηρίου, ενώ αντικαταστήσαμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτηρίου.

Εξοπλίσαμε τις υπηρεσίες μας με καινούργιους υπολογιστές και το προσωπικό μας με αξιοπρεπείς στολές. Το κτήριό μας πλέον φυλάσσεται από εξειδικευμένο φύλακα.

Τέλος αποτυπώσαμε στις οικονομικές μας καταστάσεις την ακριβή περιουσία του ιδρύματος.

Σχετικά Άρθρα

Συναγερμός στην Πάτρα: Στο Νοσοκομείο του Ρίου κρούσμα κορονοϊού από δομή ψυχικής υγείας της Τρίπολης

newsroom

Πάνε για απεργία στην εξεταστική εκπαιδευτικοί και διοικητικοί του Πανεπιστημίου Πατρών

newsroom

ΔΕΥΑΠ: Χωρίς νερό την Τρίτη Δρεσθενά, Bραχνέϊκα, Μονοδένδρι, Ροΐτικα, Μιντιλόγλι

newsroom

Καλάβρυτα: Βόλτα με F-16 Block πάνω από Σουδενά, Απανώκαμπο και Αρχαίο Κλείτορα (Βίντεο)

newsroom

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Σάββατο στην πόλη της Κάτω Αχαΐας

newsroom

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του Θοδωρή Γεωργόπουλου

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα