Αυτοδιοίκηση

Πάτρα: Επισκέψεις του «Σπιράλ» σε Ψαθόπυργο και Βραχνέικα

Πάτρα: Επισκέψεις του «Σπιράλ» σε Ψαθόπυργο και Βραχνέικα

Αντιπροσωπείες της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά, επισκέφτηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα τον Ψαθόπυργο και τα Βραχνέικα, αντίστοιχα, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους Προέδρους και μέλη των τοπικών συμβουλίων. Οι επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο των κατά τόπους συναντήσεων που έχει ξεκινήσει το σπιράλ, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και κυρίως την ενημέρωση από την πηγή για τις προτεραιότητες, τα ζητήματα και τις δημοτικές δραστηριότητες σε κάθε περιοχή.

Η συνάντηση στον Ψαθόπυργο έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής στο κοινοτικό γραφείο και από πλευράς τοπικού συμβουλίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κολοκυθάς και τα μέλη Ανδρέας Μπουλούμπασης και Αποστόλης Παπαγεωργίου. Στη συζήτηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα Ψαθοπύργου και Ροδινής -άλλα χρονίζοντα, άλλα πρόσφατα, άλλα θερινά- και συζητήθηκαν δυνητικές λύσεις και εναλλακτικοί τρόποι προσέγγισης.

Στο Δημαρχείο των Βραχνεΐκων τα μέλη του σπιράλ βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και έγιναν δεκτά από τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γιάννη Παπαχρονόπουλο και τα μέλη Παναγιώτη Καρυτινό, Βασίλη Κουτσούκο και Αλέξη Παπαλεξόπουλο. Στο ξεκίνημα της συνάντησης ο Πρόεδρος προσέφερε στον επικεφαλής του σπιράλ ένα βιβλίο για τα Βραχνέικα και ακολούθησε εκτενής συζήτηση για το παρόν και τις προοπτικές τους. Η αποστολή του σπιράλ, κατόπιν, περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε σε διάφορους χώρους της περιοχής (σχολείο, παιδική χαρά, σιδηροδρομική γραμμή, παραλιακή οδός και πρώτη παράλληλος, ακτές κ.α.) και συναντήθηκε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Από την πλευρά της δημοτικής παράταξης στις συναντήσεις συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Φώτης Λουριδάς και τα μέλη του σπιράλ Ανδρέας Γιαννόπουλος, Ελένη Γιώτη, Λεωνίδας Ζαβέρδας, Χριστόφορος Καπόπουλος, Ανδρέας Κοσμάτος, Μαρία Ντζελβέ, ‘Ακια Σταμάτη, Σεσίλια Χαρμπίλα, Τάκης Χρονόπουλος και Έφη Ψαρροπούλου. Υπενθυμίζεται πως το σπιράλ έχει ήδη επισκεφτεί άλλα πέντε τοπικά συμβούλια του Δήμου Πατρέων (Άγιος Βασίλειος, Άνω Καστρίτσι, Ρίο, Ακταίο, Ροΐτικα) και έπεται συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Συνεργασία Δήμου – Νοσοκομείου Ρίου για τον κορονοϊό

newsroom

Δήμος Πατρέων: Πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού – 110 κάδοι με κίτρινο καπάκι στους δρόμους

newsroom

Κάτω Αχαΐα -Δήμαρχος Σ. Μυλωνάς: «Αψηφούν τα μέτρα… μερίδα τσιγγάνων»

newsroom

Σύσκεψη της Δημοτικής Αρχής με Συλλόγους για το Ανατολικό Πάρκο

newsroom

Πολεοδομικά σχέδια και ποδήλατο στην συνάντηση Λύρου – Μπακογιάννη

newsroom

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η μελέτη για την επισκευή του Σχολαρχείου της Άνω Αχαΐας

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα