Αχαΐα

Πάτρα: Αποχώρησε από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας

Πάτρα: Αποχώρησε από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας

Αποχωρεί από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος μαζί με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, σήκωσαν το βάρος της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Ο κ. Ζάρδας ενημερώνει ότι δεν βρίσκεται πλέον στην υπεράσπιση της κατηγορουμένης η οποία ήδη κλήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των άλλων δυο παιδιών της.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ζάρδα έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της

από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου.

Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.»

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Η 33χρονη αρνείται τα πάντα και μιλάει για μια σκευωρία που στήθηκε σε βάρος της.

Αμφισβητεί τα στοιχεία της δικογραφίας και υποστηρίζει πως ήταν μια μάνα που όχι μόνο δεν έκανε κακό στα παιδιά της, αλλά ούτε καν σκέφτηκε να τα βλάψει όπως τονίζει.

«Έλαβε προθεσμία για να υποβάλλει εγγράφως τις εξηγήσεις, πήρε αντίγραφο ο συνήγορός της και όπως διαφαίνεται θα ακολουθήσει την υπερασπιστική γραμμή αμφισβητώντας τα πορίσματα», δήλωσε για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

«Απο την στιγμή που δεν ομολογεί έχει το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης και για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών», συμπλήρωσε.

Για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου και το γεγονός ότι η κατηγορουμένη αμφισβητεί τα πορίσματα

Καρακούκη – Καλόγρηα δήλωσε ότι «είναι επιφανειακό το πάτημα (της κατηγορουμένης) το να θεωρεί τα πρώτα πορίσματα σωστά».

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Καλούνται τα καρναβαλικά πληρώματα να καταθέσουν προτάσεις για τον χώρο κατασκευής αρμάτων

newsroom

Ψήφισμα από την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Πατρέων για ασφαλή μέτρα στα σχολεία

newsroom

Πάτρα: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο

achaiavoice

Πάτρα: Ιδιώτες γιατροί μπαίνουν στη μάχη στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα

newsroom

Δυτική Αχαΐα: Καλλιεργούσε χασισόδενδρα στο Μιχόι – Συνελήφθη 66χρονος με όπλο

newsroom

Κάτω Αχαΐα: Όλα καθαρά τα τεστ στους Ρομά – Θα συνεχιστούν τα τυχαία τέστ παντού

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα