Ελλάδα

ΟΛΘ: Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο ανάπτυξης του Λιμένα Βόλου

ΟΛΘ: Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο ανάπτυξης του Λιμένα Βόλου

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΛΘ αναφέρει ότι το στρατηγικό σχέδιο του ΟΛΒ εναρμονίζεται με τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς του στόχους

Μετά την ανάδειξη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ σε προτιμητέο επενδυτή για το 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, έναντι τιμήματος 51 εκατ. ευρώ, η διοίκηση βάζει σε εφαρμογή το αναπτυξιακό πρόγραμμα που προβλέπει κυρίως στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Οι προοπτικές του λιμένα Βόλου είχαν εξεταστεί ενδελεχώς από τη διοίκηση του ΟΛΘ. Έτσι, λίγο μετά την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΛΘ από τον κ. Arie Koppelaar, με απόφαση που εξέλαβε το διοικητικό συμβούλιο στις 2/10/23, η διοίκηση έθεσε σε εφαρμογή το στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τον ΟΛΒ.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΛΘ αναφέρει ότι το στρατηγικό σχέδιο του ΟΛΒ εναρμονίζεται με τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς του στόχους.

Στόχος αποτελεί η ανάπτυξη και παροχή ενός δικτύου συνδυασμένων μεταφορών πολλαπλών πυλών και λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ να σημειωθεί, ότι και ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου επενδύει σε καίριους τομείς, ένας από τους οποίους αποτελεί η μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας και αντίστοιχα, η κάλυψη του συνόλου των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια να προέρχεται από ΑΠΕ.

Σχετικά Άρθρα

Κέρκυρα: Το θρίλερ συνεχίζεται – Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο

achaiavoice

Πάτρα: «Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο», λέει η μητέρα για τον θάνατο των 3 παιδιών

achaiavoice

Διαδήλωση στο Σύνταγμα για το νομοσχέδιο που αφορά το νερό

achaiavoice

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών στα Χανιά: Ταυτοποιήθηκαν και φεύγουν για Αυστραλία και Ιταλία τρία νεογέννητα

achaiavoice

Βόλος: Περιπλέκεται η υπόθεση θανάτου της 14χρονης Ελένης – Δεν προκύπτουν εκδορές και ηλεκτροπληξία

achaiavoice

Λάρισα: Απολογείται ο πρώην Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα