Ελλάδα

ΟΛΜΕ: Λουκέτο στα σχολεία την Πέμπτη

ΟΛΜΕ: Λουκέτο στα σχολεία την Πέμπτη

Συμμετοχή της ΟΛΜΕ στις απεργιακές κινητοποιήσεις με αποτέλεσμα το κλείσιμο των σχολείων την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει «συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16/3» και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 και σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις ανά τη χώρα.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για να απαιτήσουμε μαζί με όλους/ες τους/τις εργαζόμενους/ες και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δυστύχημα των Τεμπών.

Χαιρετίζουμε τους/τις εργαζόμενους/ες, τους μαθητές και τις μαθήτριές μας και το φοιτητικό κίνημα που συμμετείχαν στις ως τώρα κινητοποιήσεις και καλούμε σε ένταση και συνέχεια του αγώνα. Το δυστύχημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες της τραγωδίας που ζει ο λαός μας, να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι και να μην κρύβονται πίσω από τα «ανθρώπινα» λάθη.

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και η ΔΟΕ συνεπώς, και καθηγητές και δάσκαλοι θα πάρουν μέρος στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για μεθαύριο Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα

Κορονοϊός: Νέα προβλήματα με το πιστοποιητικό νόσησης – Τι συμβαίνει με την έκδοσή του

achaiavoice

Κακοκαιρία: Έντονα καιρικά φαινόμενα σε όλη τη χώρα

achaiavoice

Κολωνός: Στις ίδιες φυλακές με τη Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης

achaiavoice

Θύμα ληστείας γνωστή πρώην παίκτρια ριάλιτι – Διέρρηξαν το σπίτι της στα βόρεια προάστια

achaiavoice

Κουκάκι – Γυναικοκτονία: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 55χρονος που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

achaiavoice

Πανελλαδική απεργία από τους εργαζόμενους στους δήμους την Τρίτη

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα