Τουρισμός

Οι Ολλανδοί «ψηφίζουν» Σάμο για τις διακοπές τους το 2023

Οι Ολλανδοί «ψηφίζουν» Σάμο για τις διακοπές τους το 2023

Το τουριστικό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας της Ολλανδίας, Griekenland Magazine δημοσίευσε εκτενές αφιέρωμα για το νησί με προβολή στο εξώφυλλο

Πριν λίγες ημέρες αναχώρησε από τη Σάμο με άριστες εντυπώσεις η δημοφιλής Ολλανδή blogger Chloe Stark που απευθύνεται στους λάτρεις της γαστρονομίας και των εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Στους πέντε κορυφαίους περιπατητικούς προορισμούς της Ελλάδας εντάσσεται η Σάμος, σύμφωνα με το νέο κατάλογο που ανακοίνωσε το Griekenland.net. Καταγράφοντας τις απόψεις των Ολλανδών ταξιδιωτών, η καθιερωμένη ταξιδιωτική ιστοσελίδα με εκατομμύρια επισκέπτες ανέδειξε τη Σάμο στη δεύτερη θέση σε όλη την Ελλάδα, και μάλιστα ως τον κορυφαίο νησιωτικό προορισμό με κριτήριο τις περιπατητικές δραστηριότητες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει το μαγευτικό νησί του Βορείου Αιγαίου. Προηγήθηκε ενημερωτική επαφή του Δήμου Ανατολικής Σάμου με τη δημοσιογραφική ομάδα του μέσου.

«Μετά την αστάθεια που εμφάνισε η Ελλάδα τον Ιούνιο, οι προβλέψεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι ευοίωνες για το νησί του Πυθαγόρα. Η ζήτηση είναι σε υψηλά επίπεδα από αγορές του εξωτερικού όπως η Ολλανδία, όπου συνεχίζουμε να προβάλουμε τον προορισμό με διαρκείς δράσεις», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ανατολικής Σάμου Δέσποινα Κάιλα.

Σημειώνεται πως πριν λίγες ημέρες αναχώρησε από τη Σάμο με άριστες εντυπώσεις η δημοφιλής Ολλανδή blogger Chloe Stark που απευθύνεται στους λάτρεις της γαστρονομίας και των εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Το εν λόγω ταξίδι εντάχθηκε στη συνεργασία που «έχτισε» ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών το προηγούμενο διάστημα, για τη διοργάνωση πολυεπίπεδης παρουσίασης του προορισμού στο Άμστερνταμ, η οποία είχε εντυπωσιακή προσέλευση από εκπροσώπους σημαντικών Μέσων Ενημέρωσης της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης και πολλούς επαγγελματίες.

Μάλιστα, το τουριστικό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας της Ολλανδίας, Griekenland Magazine δημοσίευσε εκτενές αφιέρωμα για το νησί με προβολή στο εξώφυλλο.

Σχετικά Άρθρα

Κρήτη: Κλίμα αισιοδοξίας για τον τουρισμό – Η σεζόν ξεκινά νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά

achaiavoice

CNN: Αυτές είναι οι 11 καλύτερες παραλίες της Κρήτης

achaiavoice

Κρήτη η πρώτη δύναμη στον Ελληνικό τουρισμό: Τα 11 νησιά με πληρότητα πάνω από 90%

achaiavoice

Η νέα τουριστική καμπάνια του δήμου Αθηναίων στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο

achaiavoice

Η Γαλλική Vogue αποθεώνει τις Ελληνικές παραλίεςγια το 2023

achaiavoice

Το πρώτο κάλεσμα για διακοπές στην Ελλάδα έκανε η γαλλική Vogue: Αποθέωσε τις ελληνικές παραλίες

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα