Ελλάδα

Ο Μπιλ Γκέιτς στα ασφαλή «χέρια» του Χάρη Μαριόλη

Ο Μπιλ Γκέιτς στα ασφαλή «χέρια» του Χάρη Μαριόλη

Στην «καρδιά» του Μπιλ Γκέιτς έχει «φωλιάσει» για τα καλά η Ελλάδα. Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας μπορεί τελικά να μην αγόρασε τους Πεταλιούς, το νησιώτικο σύμπλεγμα που βρίσκεται στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο και αποτελείται από 10 ακατοίκητες νησίδες, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πέρασε ακόμη ένα καλοκαίρι, στιγμές ξεγνοιασιάς στα Ελληνικά μας νησιά, με το πολυτελέστατο σκάφος του.

Ο πασίγνωστος κροίσος σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές μας πληροφορίες απολαμβάνει τις διακοπές του στα ειδυλλιακά νησιά μας, Κω και Ρόδο, γνωρίζοντας ότι η ασφάλεια του είναι σε πολύ καλά χέρια αφού έχει ανατεθεί η προστασία του στην κορυφαία εταιρεία προσωπικής ασφάλειας, η οποία έχει ειδικευθεί στην παροχή υπηρεσιών προστασίας υψηλής κλάσης. Με ένα εξειδικευμένο προσωπικό από έμπειρους επαγγελματίες, η εταιρεία του Χάρη Μαριόλη ανέλαβε να διασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια του Μπιλ Γκέιτς κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας.

Ο Χάρης Μαριόλης είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας, με εκτενή εμπειρία στη διαχείριση κινδύνων και την απόλυτη προστασία υψηλών προσώπων, συγκεντρώνοντας μία ιδιαίτερα καταρτισμένη και αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών για την ασφάλεια των πελατών του.

Συγκεκριμένα η ομάδα ασφαλείας, που λειτουργεί υπό αυστηρά πρωτόκολλα και διαδικασίες, διασφαλίζει την αδιάκοπη παρακολούθηση και προστασία του πασίγνωστου κροίσου με επικεφαλής πάντα τον κ. Μαριόλη. Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας και την αξιοποίηση της πλούσιας εμπειρίας του επικεφαλής, η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα του πελάτη είναι πάντα προτεραιότητα για τον κ. Μαριόλη.

Πάντως ο Μπιλ Γκέιτς, αν και αδιαφορεί για τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια των διακοπών του, έχει καταφέρει να προστατεύει απόλυτα την ιδιωτική του ζωή με τον ιδανικότερο τρόπο επιλέγοντας πάντα δίπλα του, τους καλύτερους.

Σχετικά Άρθρα

Δημοτικό θέατρο Πύργου: Ένταση για τον Χαϊκάλη-Ακυρώθηκε παράσταση

achaiavoice

Ηράκλειο: Ένας 86χρονος υπεύθυνος για τη μεγάλη φωτιά στη Βιάννο – Εικόνες καταστροφής

achaiavoice

Τραγωδία στα Τέμπη: Άσκηση δίωξης κατά του πρώην προέδρου του ΟΣΕ και 2 ακόμα στελεχών

achaiavoice

Κυπριακή κυβέρνηση: «Ουδέποτε επετράπη παρακολούθηση οποιουδήποτε, πολιτικού προσώπου ή δημοσιογράφου»

achaiavoice

Οι Πακιστανοί τρομοκράτες είχαν στόχο και το Εβραϊκό Μουσείο στην Πλατεία Συντάγματος!

achaiavoice

Παραμένουν τα 2 self test στα σχολεία – Γιατί δεν ελήφθη απόφαση

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα