Showbiz

Ο Αντρέας Γιατράκος υποψήφιος για Grammy στα φετινά μουσικά βραβεία

Ο Αντρέας Γιατράκος υποψήφιος για Grammy στα φετινά μουσικά βραβεία

Ο Αντρέας Γιατράκος, ιδιοκτήτης της Ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας Sonar music με δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στη συλλογή του και γνωστός για τις συνεργασίες του ως παραγωγός με την Χάρις Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Νίκο Βέρτη, Νότη Σφακιανάκη, Γιώργο Μαζωνάκη, Νίκο Μακρόπουλο, Σταμάτη Γονίδη και πολλούς άλλους είναι υποψήφιος στα φετινά βραβεία Grammy ως παραγωγός στον δίσκο «Colors of royal» του Julian Marley, γιου του θρυλικού Bob Marley με τον Antaeus στην κατηγορία Best Reggae Album of the year (Καλύτερο ρέγκε άλμπουμ της χρονιάς).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντρέας Γιατράκος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα από το εξωτερικό ως παραγωγός, ενορχηστρωτής ή remixer όπως με τον Stevie Wonder, Nusrat Fateh Ali khan, Kate Anderson, Helena Zetova και πολλούς άλλους.

Προσωπικές του ethnic instrumental δουλειές έχουν κυκλοφορήσει σε δεκάδες χώρες και συλλογές όπως το διάσημο Buddha bar.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι ανακάλυψε και εισήγαγε στη δισκογραφία τους Goin’ Through,Tamta,C:real, Λάμπη Λιβιεράτο, Ελένη Φουρέιρα, ενώ ήταν μεταξύ άλλων και δημιουργός του γυναικείου συγκροτήματος Mystique.

Σχετικά Άρθρα

Δέσποινα Μοίρου: «Μου αρέσουν οι ώριμοι άνδρες, τρελαίνομαι για άσπρα μαλλιά»

achaiavoice

Παγιδευμένοι: Η ανακάλυψη του Δημήτρη για το ψέμα που του είπε η Άννα θα τον συντρίψει

achaiavoice

«Τριγωνοψαρούλης The Musical» Μια μαγική βραδιά με φίλους στο Θέατρο Πέτρας

achaiavoice

Κακουργηματική δίωξη και σε πέμπτο ηθοποιό για βιασμό κατά συρροή – Πρόκειται για 40χρονο με καριέρα στις ΗΠΑ

achaiavoice

Ντέμη Σταματελιά: Η εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος και η αγάπη της για τη γυμναστική

achaiavoice

Dr Ιωάννης Λύρας: Ο καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός στον αγώνα των εκλογών- Γιατί τον επέλεξε ο Χαρδαλιάς

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα