Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις και να απαντάς στην πολιτική με προσωπικές επιθέσεις

Νάσος Ηλιόπουλος: Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις και να απαντάς στην πολιτική με προσωπικές επιθέσεις

Τεταμένη είναι η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Στην  πανελλαδική τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιούν τα στελέχη της ομάδας «6 συν» της Έφης Αχτσιόγλου και κατά τη διάρκεια της εισήγησης που έκανε ο Νάσος Ηλιόπουλος τέθηκε ένα πλαίσιο αρχικού προβληματισμού, καθώς, κατά πληροφορίες, η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βαθαίνει και είναι μια κρίση σε εξέλιξη. Ο χώρος κινδυνεύει με χλεύη, όπως τονίστηκε.

Παράλληλα, η ρίζα της κρίσης στον χώρο για τα στελέχη της τάσης είναι θέμα πολιτικών επιλογών και όχι κατασκευής ενός εσωτερικού εχθρού, όπως επισημάνθηκε, τη στιγμή που η ηγετική ομάδα αρνείται να το αντιληφθεί. Μάλιστα, μετά και τις τελευταίες επιθέσεις, ο χώρος αρχίζει να μοιάζει με βούρκο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην υπό εξέλιξη συνεδρίαση.

Η αναφορά στην λέξη βούρκος προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα η οποία με ανάρτησή της είπε πως έκανε λάθος που ήθελε να παραμείνει στο κόμμα ο Νάσος Ηλιόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ καλό δρόμο και από το πεζοδρόμιο.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε έκανε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου. Και αυτο για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».

Σχετικά Άρθρα

Πλακιωτάκης: “Η Ελλάδα προστατεύει τα σύνορα της με αποφασιστικότητα”

achaiavoice

Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας αποκτά η Ελλάδα – Το νομοσχέδιο

achaiavoice

Χατζηδάκης: Μεσοσταθμικά ο χρόνος απόδοσης συντάξεων είναι δύο μήνες

achaiavoice

Δένδιας: Μπορεί να επιλυθεί η ελληνοτουρκική διαφορά

achaiavoice

Η πρώτη αντίδραση του Ν. Παππά μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου: Η δίκη αυτή ήταν πολιτική!

achaiavoice

Ευάγγελος Αποστολάκης: Εάν ήμουν στη θέση του Φλώρου θα είχα παραιτηθεί

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα