Showbiz

Μάριος Αθανασίου: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός

Μάριος Αθανασίου: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ηθοποιός

Στην αποκάλυψη ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast.

Η πληροφορία για το «φλερτ» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μάριου Αθανασίου είχε δει εδώ και μήνες το φως της δημοσιότητας των παραπολιτικών στηλών των εφημερίδων,

αλλά πλέον και ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι το όνομά του θα φιγουράρει στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επερχόμενες εκλογές.

«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περιμένοντας κι εγώ την τελική απόφαση απ’ τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω μια αγωνία γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν ξέρω αν το ζητούμενο μου είναι αν και πώς θα μπω, όσο το πώς θα βγω από όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Ακούστε τη συνέντευξη του Μάριου Αθανασίου

 

Σχετικά με το #metoo, ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι γυναίκες δημοσιογράφοι του έχουν εκμυστηρευτεί ότι φοβούνται να μιλήσουν για όσα έχουν ζήσει στον χώρο:

«Την περίοδο που τα πράγματα ήταν πολύ έντονα με το metoo, όπου και να πηγαίναμε να μιλήσουμε, με έπιαναν οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν ότι θέλουν να μιλήσουν και εκείνοι αλλά δεν μπορούν μιας και οι κακοποιητές στον χώρο της δημοσιογραφίας είναι σε θέση εξουσίας, οπότε και ελέγχουν την είδηση».

«Παίρνεις απολυτήριο Λυκείου, σπουδάζεις στην καλλιτεχνική σχολή και ξαναπαίρνεις απολυτήριο Λυκείου»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο ζήτημα της υποβάθμισης των πτυχίων των καλλιτεχνών.

«Για να εξηγήσουμε τι είναι η υποβάθμιση των πτυχίων σημαίνει ότι οι άνθρωποι που σπουδάζουν μια καλλιτεχνική σχολή, είναι σαν να μη την σπουδάζουν.

Τελειώνεις το Λύκειο, παίρνεις το απολυτήριο Λυκείου πας τρία χρόνια στην καλλιτεχνική σχολή και ξαναπαίρνεις απολυτήριο Λυκείου» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η κυβέρνηση έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Είναι αντιδημοκρατικό να παίρνεις μια τέτοια απόφαση χωρίς να έχεις κάνει μια ανοιχτή διαβούλευση.

Μπάζεις απ’ όλες τις μπάντες, σε βρίζει όλη η κοινωνία κι εσύ πας και κάνεις Προεδρικό Διάταγμα για τη φάση των πτυχίων;» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη για την 8η θέση

achaiavoice

Μ.Πατούλη: «Είμαι ελεύθερη – Ο Β.Χολέβας είναι πολύ ωραίος άντρας, είμαστε πάρα πολύ καλά»

achaiavoice

Απίστευτη εξέλιξη στο «Deal»: Ξεγέλασε τον τραπεζίτη και έφυγε με 27.000 ευρώ (vid)

achaiavoice

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης δείχνει να πείθεται για την αθωότητα της Αρετής

achaiavoice

Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς, σε μία νυχτερινή συνύπαρξη-μεγατόνων στο «Vegas Live Stage»

achaiavoice

Ρέμος σε Βανδή: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» – Βανδή: «Ζω δεύτερη ευκαιρία»!

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα