Ελλάδα

Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι τέσσερις προσαχθέντες – Δεν προέκυψαν στοιχεία

Λαγονήσι: Ελεύθεροι οι τέσσερις προσαχθέντες – Δεν προέκυψαν στοιχεία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ένοπλη επίθεση με θύμα έναν 16χρονο, που σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής (24/3) στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι, με την ΕΛ.ΑΣ. να διαθέτει ελάχιστα στοιχεία

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις προσαχθέντες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εναντίον τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να αξιοποιήσουν τυχόν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχει καταγράψει το δρομολόγιο του «πιστολέρο» που τραυμάτισε στον μηρό τον 16χρονο. Αυτό καθώς τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν, τόσο από τα δύο παιδιά όσο και από τους γονείς τους, δεν έχουν εισφέρει στην έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προανακριτική διαδικασία κατέθεσαν ότι δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό τους για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από το μαρτύριο περιστατικό.

Όσον αφορά τον 16χρονο, παραμένει νοσηλευόμενος στο Ασκληπιείο της Βούλας χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του. Να θυμίσουμε, τέλος, ότι το τραύμα στον δεξιό μηρό είναι διαμπερές από βολίδα των 9mm, με την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζει στο σημείο έναν κάλυκα που εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Σχετικά Άρθρα

Μύκονος: Σπείρα αλλοδαπών πίσω από δύο ληστείες και μία κλοπή

achaiavoice

Σε ξενοδοχείο στη Συγγρού κλειδώνονταν τα θύματα του διεθνούς κυκλώματος σωματεμπορίας

achaiavoice

Πάτρα – Πόρισμα ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα: Εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο

achaiavoice

Τουρκία: Νίκη του Ερντογάν εκτιμά ο Φίλης

achaiavoice

Ιωάννινα: Ηλικιωμένος παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές μέσα σε λεωφορείο

achaiavoice

Δύο συλλήψεις για τον θάνατο του 11χρονου από έκρηξη καυστήρα σε σχολείο στις Σέρρες

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα