Σε 4 επίπεδα απλωνόταν μια ακόμη μεγάλη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης σε μια περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δυο καλλιεργητές και ο αλλοδαπός φύλακας.
Ο τελευταίος βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου να κινείται μέσα στους τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους χώρους,
όπου καλλιεργούνταν συνολικά 324 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στην συνέχεια, συνελήφθησαν και δυο Έλληνες οι οποίοι είχαν στήσει την φυτεία και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα χωρίς άδειες κατοχής και φυσίγγια.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών
Ρεθύμνου με κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή.