Πολιτική

ΚΙΝΑΛ, Βολές» από τον Α.Τσούνη σύζυγο της Φ.Γεννηματά για τη νέα ηγεσία: «Επανάληψη των θέσεων της κυβέρνησης»

ΚΙΝΑΛ, Βολές» από τον Α.Τσούνη σύζυγο της Φ.Γεννηματά για τη νέα ηγεσία: «Επανάληψη των θέσεων της κυβέρνησης»

Κριτική στη νέα ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής άσκησε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, με αφορμή την αντίδραση του κόμματος στο θέμα της καταγγελίας της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα κάτι καλύτερο από το κόμμα μου από απλή, κατά διαβολική σύμπτωση, επανάληψη των θέσεων της Κυβέρνησης της ΝΔ και μάλιστα 12 ώρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Και ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε την ευφυή έμπνευση να συμπεριλάβει στην δική του ανακοίνωση τα μέτρα που έχει λάβει η ΝΔ για το θέμα αυτό, την αυστηροποίηση δηλαδή των ποινών για βιασμούς στον νέο

Ποινικό Κώδικα που ψήφισε η κυβέρνηση, στην ανακοίνωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του δικού μας κόμματος λείπει οποιαδήποτε αναφορά σε ό,τι μέτρα και προτάσεις έχει επανειλημμένα καταθέσει το Κίνημα Αλλαγής για την κακοποίηση γυναικών και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα.

Θέματα που και η Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία έχει αναδείξει κατ’ επανάληψη. Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζαμε όλοι κάτι περισσότερο. 

Ας μην πάει χαμένη τόση δουλειά που έκανε η Φώφη και πολλά άλλα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής», αναφέρει συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά.

 

Σε χθεσινή του ανάρτηση ο Ανδρέας Τσούνης, καλούσε το κόμμα του να προβεί σε ανακοίνωση για το θέμα γράφοντας:

«Θα ήθελα να δω επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο τοποθετήσεις μεμονωμένων στελεχών.

Δεν βράζει μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η ελληνική κοινωνία με αυτά που αποκαλύπτονται και η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπω να έχει πάρει κάποια επίσημη θέση».

Πηγή: ΚΙΝΑΛ, Βολές» από τον Α.Τσούνη σύζυγο της Φ.Γεννηματά για τη νέα ηγεσία: «Επανάληψη των θέσεων της κυβέρνησης»

Σχετικά Άρθρα

Τούρκος αναλυτής: “Ισως η Άγκυρα προσπαθήσει να παρέμβει στις ελληνικές εκλογές μέσω Θράκης”

achaiavoice

Ματαιώνεται η επίσκεψη της ΥΠΕΞ Γερμανίας στην Ελλάδα – Θετική στο κορονοϊό

achaiavoice

Στο στόχαστρο του Φίλη ο Κασσελάκης: Έχει ύφος Τραμπ – Ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε ξανά την Κυριακή

achaiavoice

Λ. Οικονόμου: «Υπό διερεύνηση η σχέση του Μίχου με την Αστυνομία»

achaiavoice

Δεν παραιτείται ο Τζαβάρας: «Αυτό που αγνοούσε ο Πρωθυπουργός πρέπει οπωσδήποτε να το κάνουμε γνώση»

achaiavoice

Ο Πολάκης απειλεί τώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα πούμε όλα στα όργανα!

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα