Αχαΐα

Καλάβρυτα: Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ στο «Καλλιμανοπούλειο»

Καλάβρυτα: Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ στο «Καλλιμανοπούλειο»

Τα Καλάβρυτα είναι και θα παραμείνουν “Covid-Free” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει: “Covid-Free” τα Καλάβρυτα, καθ όλη την διάρκεια της πανδημίας. Κανένα κρούσμα στην περιοχή μας, με πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που καθιστούν το Δήμο μας ως μια αφελέστατη περιοχή.

Χθες Παρασκευή 22 Μαΐου, Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ σε εφαρμογή του προγράμματος έλεγχου πιθανών κρουσμάτων του Covid-19 ήρθαν στα Καλάβρυτα και εξέτασαν όλους τους τροφίμους και των δύο μονάδων του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου καθώς και σε όλο το προσωπικό.

Η έγκαιρη εφαρμογή των προληπτικών μέτρων στις δύο Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων των Καλαβρύτων σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχουμε κανένα κρούσμα και καμία καμία απώλεια ζωής από τον Covid-19.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λάκη Νασιώτη του διευθυντή κ. Νίκου Παπαχριστόπουλου και του προσωπικού του ιδρύματος.

Οι εφαρμογή των ελέγχων θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα σε όλες τις δημοτικές ενότητες με δειγματοληπτικούς ελέγχους πολιτών.

 

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Αναβάλλεται η δημοπρασία για τις καντίνες στις παραλίες

newsroom

Καταστηματάρχες εστίασης: «Οι ανεμβολίαστοι μας γύρισαν την πλάτη – Θα κλείσουμε»

achaiavoice

Πάτρα: Κρούσμα κορονοϊού στο ΚΕΤΧ

newsroom

Δυτική Αχαϊα: Βροχή και χαλάζι “έπνιξαν” την περιοχή – Προβλήματα σε Πάτρα και Δυτική Αχαϊα

newsroom

Πάτρα: Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν ξανά την Δευτέρα

newsroom

ΕΛΜΕ Αχαΐας: Οι καθηγητές απέχουν την Τρίτη από την βαθμολόγηση των πανελλαδικών

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα