Τεχνολογία

Η Microsoft θα γεμίσει τα γήπεδα του ΝΒΑ με εικονικούς φιλάθλους!

Η Microsoft θα γεμίσει τα γήπεδα του ΝΒΑ με εικονικούς φιλάθλους!

Όταν η σεζόν του ΝΒΑ επανεκκινήσει στις 30 Ιουλίου στη «φούσκα» του Ορλάντο, οι κερκίδες θα μπορούν να φιλοξενούν περισσότερους από 300 φιλάθλους.

Με τη διαφορά, όμως, ότι δεν θα είναι φυσική η παρουσία των φιλάθλων.

Η Microsoft Corp και το NBA ανακοίνωσαν σήμερα (24/7) ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν θέσεις μέσα στην αρένα σε «εικονικούς» φιλάθλους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Microsoft Teams και γιγαντιαίες οθόνες.

Κάθε αρένα θα εξοπλιστεί με οθόνες LED, ύψους 17 ποδιών (5,2 μ.), που θα καλύπτουν τρεις πλευρές του αγωνιστικού χώρου. Οι «εικονικές» κερκίδες θα είναι γεμάτες με φιλάθλους που θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή Teams για να συνδεθούν και να καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως και τη νέα δυνατότητα που ονομάζεται «Together mode» και προορίζεται να προσομοιώσει μια ομάδα ατόμων που κάθονται σε ένα δωμάτιο.

Αξιωματούχοι του ΝΒΑ δήλωσαν επίσης την Παρασκευή ότι ενισχύουν την τηλεοπτική κάλυψη με κάμερες τοποθετημένες κοντά στους παίκτες, προκειμένου να πλησιάσουν το πλεονέκτημα των φιλάθλων που κάθονται σε θέσεις κοντά στο παρκέ. Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας των παικτών, «η πλειονότητα των καμερών κοντά στο παρκέ θα είναι ρομποτική για πρώτη φορά», δήλωσε η Σάρα Ζούκερτ, επικεφαλής τηλεπικοινωνιών επόμενης γενιάς στο ΝΒΑ.

Τέλος, γνωστοποιήθηκε ότι ο ήχος από τους «εικονικούς» φιλάθλους θα ακούγεται στην αρένα και στην τηλεόραση. Οι εικονικές θέσεις θα περιορίζονται σε 320 φιλάθλους, αριθμός που προέκυψε με βάση το μέγεθος του χώρου και των οθονών.

Πηγή: Η Microsoft θα γεμίσει τα γήπεδα του ΝΒΑ με εικονικούς φιλάθλους!

Σχετικά Άρθρα

4 σημεία για να πείτε μια ιστορία που θα αυξήσει τις πωλήσεις της επιχείρησης σας

achaiavoice

Αν πηγαίνουν οι Facebook διαφημίσεις σας στραβά, δείτε 6 τρόπους να το διορθώσετε

achaiavoice

Amazon: Απαγορεύει τη χρήση του TikTok στους εργαζόμενούς της

achaiavoice

Το Facebook λανσάρει σειρά «ηχητικών λειτουργιών» εντός των επόμενων μηνών

achaiavoice

Παρουσίαση του νέου iPhone 12 με 5G – Δείτε τιμές και μοντέλα!

achaiavoice

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των εφαρμογών WhatsApp, Instagram & Messenger

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα