Πολιτική

Η «καυτή ατάκα» Κ. Καραμανλή διά στόματος Μ. Κοττάκη: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»

Η «καυτή ατάκα» Κ. Καραμανλή διά στόματος Μ. Κοττάκη: «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»

Σε μια «αποκάλυψη» με πολλές ερμηνείες προέβη ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, με την έγκριση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», από τις εκδόσεις Λιβάνη, στη Λάρισα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής από το ieidiseis.gr, όταν στο πόντιουμ βρέθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, είπε:

– Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος μου επιτρέπει να μεταφέρω μια φράση από τη συζήτηση που είχαμε χθες για τις υποκλοπές…

Ο πρώην πρωθυπουργός τού έγνεψε «πες το».

– «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»!

Προφανώς, ο Κώστας Καραμανλής αναφέρεται σε αμερικάνικες υπηρεσίες, τις οποίες χωρίς να ονοματίσει «έδειξε» όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών στις αρχές της πρωθυπουργίας του.

Ταυτόχρονα, έδειξε ότι όχι μόνο θεωρεί ότι η ΕΥΠ «δεν είναι σοβαρή», αλλά και ότι επιμένει απολύτως στις θέσεις του για τις υποκλοπές, όπως τις παρουσίασε με την ομιλία του στα Ανώγεια, στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια από το θάνατο του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Άλλωστε σύμφωνα με τις πληροφορίες του ieidiseis.gr χωρίς αποτελέσματα ήταν και η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του στην Κυριακού Παναγή στο Κολωνάκι, πριν από την παρουσίαση του βιβλίου στη Λάρισα, με στόχο να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις του για τις υποκλοπές.

Ο πρώην πρωθυπουργός εμμένει στις θέσεις του για τις υποκλοπές και όχι μόνο, με αποτέλεσμα το χάσμα με το Μαξίμου να μην κλείνει.

Η δε Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ieidiseis.gr είχε ζητήσει τη συνάντηση ως «παλιά φίλη και συνεργάτιδα» και όχι, πάντως, ως απεσταλμένη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το Μαξίμου, άλλωστε, φέρεται να το απασχολεί περισσότερο το εάν ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ή όχι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές, καθώς τυχόν απόφασή του να μην κατέβει θα είχε πολύ αρνητικό αντίκτυπο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός επιθυμεί ο Κώστας Καραμανλής να είναι υποψήφιος, σε περίπτωση ωστόσο που αυτό δεν συμβεί επιθυμεί μια «καθαρή δήλωση στήριξης» από τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος ούτως ή άλλως λειτουργεί πάντα με παραταξιακό πνεύμα.

Σύμφωνα δε με όσα είναι σε θέση η στήλη να γνωρίζει, ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει λάβει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις.

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: «Διασπορά fake news και φθηνούς αντιπερισπασμούς» του ΠΑΣΟΚ η υπόθεση Μάντζου

achaiavoice

Οικονόμου για ρεύμα: Εκπτώσεις για όλους – Δεν είναι εύκολο να παρεμβαίνεις κάθε φορά

achaiavoice

Μητσοτάκης στο Τik Τok προς νέους: “Ψηφίστε ό,τι θέλετε αρκεί να μην απέχετε”

achaiavoice

Κωνσταντοπούλου: Καταγγέλλει ότι θα γίνει «νοθεία» στις εκλογές

achaiavoice

Μητσοτάκης στον εβδομαδιαίο απολογισμό: Το ξεπάγωμα τριετιών, η μείωση της ανεργίας και η κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας

achaiavoice

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με το Συντονιστικό Κέντρο Θεσσαλίας

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα