Μπάσκετ

Εuroleague, Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-98: Πρεμιέρα… εφιάλτης για το 2022!

Εuroleague, Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-98: Πρεμιέρα… εφιάλτης για το 2022!

Μετά την απραξία λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού οι «πράσινοι» δεν είχαν τη δύναμη να κοντράρουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γνωρίζοντας τη συντριβή με σκορ 98-74, μέσα στο ΟΑΚΑ, που τους πήγε στο 4-14.

Το ματς
Με τους Έβανς, Γουάιτ, Παπαπέτρου, Σαντ-Ρος και Πέρι ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός. Γρήγορο ρυθμό απέκτησε από νωρίς το παιχνίδι, με την ΤΣΣΚΑ να είχε ένα μικρό προβάδισμα (7-10) στο πρώτο τρίλεπτο. Οι «πράσινοι» απάντησαν με Παπαπέτρου και Σαντ-Ρος και με ένα 6-0 για το προσπέρασμά τους (13-10), με τους Ρώσους να αντιδρούν με 7-0 για το +4 (13-17), στο 6’.

Με την είσοδο του Παπαγιάννη στο παρκέ, το «τριφύλλι» πέρασε ξανά μπροστά (18-17), ωστόσο η απάντηση της ομάδας του Ιτούδη ήταν ο Γκριγκόνις, ο οποίος έσπρωξε τους φιλοξενούμενους στο +6 (20-26), της πρώτης περιόδου.

Στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου, η ΤΣΣΚΑ είχε πάρει… φωτιά στην περιφέρεια και με έναν καταιγισμό έξω από τα 6,75μ. με μπροστάρη τον Λούντμπεργκ, έκανε αρχικά σερί 14-0, για το +20 (20-40), στο 13’.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η «ομάδα του στρατού» είχε λυθεί επιθετικά, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να… ακολουθήσει τους Σενγκέλια, Χάκετ και Γκριγκόνις με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +27 (30-57) και αν παραμένει εκεί μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (33-60).

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε διάθεση επιθετικά, κυρίως με τον Παπαπέτρου, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά και η ΤΣΣΚΑ έκανε το… ίδιο, με τη διαφορά να πηγαίνει στο +30 (41-71), στο 25’.

Έκτοτε, οι παίκτες του Ιτούδη έριξαν τις… στροφές τους, με αποτέλεσμα να κάνουν αρκετά και απανωτά λάθη και με τον Πέρι να είχε βρει εξαιρετικό επιθετικό ρυθμό, το σκορ της τρίτης περιόδου ήταν το 55-77.

Η απογοήτευση φαινόταν στο «τριφύλλι» και στην αρχή της τέταρτης περιόδου. με τον Χάκετ να… υπογράφει ένα σερί 7-0 για το +29 (55-84), στο 32’.

Όπως είναι φυσικό, τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα με το τελικό 74-98.

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 33-60, 55-77, 74-98

Πηγή: Εuroleague, Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-98: Πρεμιέρα… εφιάλτης για το 2022!

Σχετικά Άρθρα

Λεμπρόμ για Νοβίτσκι: “Είναι ο καλύτερος μη Αμερικανός παίκτης της ιστορίας”

achaiavoice

Euroleague,Μπασκόνια-Παρτιζάν 103-96: Ο Χάουαρντ «καθάρισε» τον Ζοτς στην παράταση!

achaiavoice

Σακίλ Ο’ Νιλ: «Παίζω στο NBA αυτή τη στιγμή και το όνομά μου είναι Greek Freak»

achaiavoice

EuroLeague, Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 95-91: Στην Βασίλισσα το ισπανικό ντέρμπι

achaiavoice

Παναθηναϊκός: Δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS το «τριφύλλι»

achaiavoice

Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Λουκ Σίκμα της Άλμπα

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα