Ποδόσφαιρο

Επιστολή Μαρινάκη σε ΕΠΟ: «Η μεθόδευση είναι απαράδεκτη και υποδηλώνει μια ακραία θεσμική περιφρόνηση»

Επιστολή Μαρινάκη σε ΕΠΟ: «Η μεθόδευση είναι απαράδεκτη και υποδηλώνει μια ακραία θεσμική περιφρόνηση»

Ο πρόεδρος της Super League Μαρινάκης τα έχωσε έξω από τα δόντια προς την ΕΠΟ και εκτοξεύει πυρά για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η επιστολή του Μαρινάκη στην ΕΠΟ:

Κύριε Πρόεδρε ,

Μετά λύπης μου διαπιστώνω για άλλη μια φορά ότι η προσπάθειά σας να ευτελίσετε και να υποβαθμίσετε την σημασία και το ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου συνεχίζεται.

Συγκαλέσατε για σήμερα Πέμπτη μια συνεδρίαση προκειμένου μεταξύ άλλων να «συζητηθούν» και να «ληφθεί απόφαση» επί Κανονισμών τις τροποποιήσεις των οποίων κοινοποιήσατε προς τα Μέλη της ΕΕΠ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, ιδίως σε ό,τι αφορά τις προτάσεις που αφορούν στον Κ.Ι.Μ. και οι οποίες επηρεάζουν ουσιωδώς τη λειτουργία όλων των ΠΑΕ, οι τροποποιήσεις εισάγονται χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ουσιαστική διαβούλευση και ενώ η μεταγραφική περίοδος «ανοίγει» σε δυο ημέρες !!! Η μεθόδευση είναι απαράδεκτη και υποδηλώνει μια ακραία θεσμική περιφρόνηση.

Είναι προφανές ότι επιδίωξή σας είναι να καταστήσετε την Ε.Ε.Π. ένα όργανο ανενεργό και «αναποτελεσματικό», ενώ θα έπρεπε να αποφασίζει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κυριαρχικά. Γι’ αυτό το λόγο και αρνείστε επίμονα να υιοθετήσετε ένα κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΕΠ ώστε να λειτουργεί αυτή με διαφάνεια, συστηματικά, και προς όφελος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν συνόλω.

Σας επαναλαμβάνω ότι δεν προτίθεμαι να συμπράξω σε αυτή την προσπάθεια απαξίωσης. Οι Κανονισμοί και οι προτάσεις που μας διαβιβάσατε θα τεθούν υπόψη των Μελών της Superleague 1 και θα εισαχθούν στην ΕΕΠ εκ νέου προκειμένου να υποστούν τις απαραίτητες διορθώσεις.

Έως τότε σας καλώ να απέχετε από οποιαδήποτε προσπάθεια να θέσετε σε εφαρμογή ένα θεσμικό πλαίσιο ερήμην του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οποιαδήποτε απόπειρα επικύρωσης των Κανονισμών που σήμερα εισάγονται στην ΕΕΠ από την Εκτελεστική Επιτροπή στην σημερινή της συνεδρίαση θα συνιστά απόλυτη περιφρόνηση της θεσμικής τάξης και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της Super League 1

Ευάγγελος Μαρινάκης

Σχετικά Άρθρα

Super League 1, Λαμία -ΟΦΗ 2-1: Απίστευτη ανατροπή με υπογραφή Μανούσου

achaiavoice

Super League1: Αποτελέσματα και βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική

achaiavoice

Παναθηναϊκός: Κλειδώνει την πρόκριση κόντρα στην Ντνίπρο

achaiavoice

Nations League: Πρώτες νίκες για Ιρλανδία και Νησιά Φερόε

achaiavoice

Super League: Κανονικά η απονομή του πρωταθλήματος την Κυριακή

achaiavoice

Τσιώλης: «Πιστεύω πως ο Θεός δεν θα αφήσει μια ομάδα σαν τον Ηρακλή να διαλυθεί»

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα