Ελλάδα

Επιστολή κόλαφος καρδιολόγου, Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στα ΜΜΕ

Επιστολή κόλαφος καρδιολόγου, Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στα ΜΜΕ

Πρωτοκολλημένη ανοιχτή επιστολή κόλαφος του προς Πρόεδρο του ΕΚΑΒ έστειλε σε ΜΜΕ ο κ. Δημήτριος Ευθυμιάδης – Καρδιολόγος – Ιατρός επείγουσας αεροπορικής ιατρικής / Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών για τα κυβερνητικά μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται σε αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή που έστειλαν στις 22.08.2021 επιστήμονες του χώρου ης υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κυβέρνηση της χώρας τους και με την οποία εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για το χειρισμό της πανδημίας για μια σειρά από λόγους.

Ο κ. Ευθυμιάδης δηλώνει ανοιχτά ότι συντάσσεται με τη συγκεκριμένη επιστημονική ομάδα η οποία δηλώνει ότι: «δεν μπορούν να παραμείνουν σιωπηλοί εφαρμόζοντας πολιτικές που έχουν επιβάλλει μια σειρά υποτιθέμενων “θεραπειών” η οποίες είναι στην πραγματικότητα χειρότερες από την ίδια την ασθένεια».  

Ο Έλληνας γιατρός τονίζει παράλληλα ότι: «Ο ολικός και δη υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν νοείται επιστημονικά και νομικά ως προϋπόθεση για τον τερματισμό των περιορισμών». 

Τέλος και ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό δήλωσε: «Σας καλώ να μην διαχωρίσετε εργαζόμενους με ανυπόστατα επιστημονικά κριτήρια εφαρμόζοντας διοικητικές οδηγίες οι οποίες ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία λόγω επιχειρησιακής ανεπάρκειας»

Παράλληλα με τη δική του επιστολή ο κ. Ευθυμιάδης επισυνάπτει και την αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή επιστημόνων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προς κυβερνώντες της χώρας τους η οποία και αποτελεί βάση της δικής του.

PDF icon covid-anoihti-epistoli25.8.21.pdfPDF icon covid-g.b.-helath-professionals.pdf

 

 

πηγη:pronews.gr

Πηγή: Επιστολή κόλαφος καρδιολόγου, Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και στα ΜΜΕ

Σχετικά Άρθρα

Θ.Βασιλακόπουλος, Απίστευτη παραδοχή: «Η μάσκα έξω προστατεύει μόνο από το κρύο»!

achaiavoice

Λειβαδιά: Τραγικό συμβάν με 27χρονο που αυτοπυροβολήθηκε

achaiavoice

«Delivery» κοκαΐνης σε επωνύμους: Πελατολόγιο-«φωτιά» με Τραγουδιστές, αθλητές, δικηγόροι,επιχειρηματίες στο κύκλωμα των ναρκωτικών

achaiavoice

Μίνι lockdown σε Ιωάννινα και Κοζάνη

achaiavoice

Κορωνοϊός: Δείτε τις 24 περιοχές με τους περισσότερους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα

achaiavoice

Βάσεις 2020: Πότε θα ανακοινωθούν τα ονόματα των επιτυχόντων

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα