Ελλάδα

Ελευθέριος Βενιζέλος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

Ελευθέριος Βενιζέλος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τις 6 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης (14/6) έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (17/6) στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών επί του οδοστρώματος. Θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα του αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα:

– Στην έξοδο από το εσωτερικό διάζωμα των Αναχωρήσεων προς το εξωτερικό διάζωμα και στη δεξιά λωρίδα του εξωτερικού διαζώματος, από την έξοδο αυτή έως το τέλος της κεντρικής διαχωριστικής νησίδας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται προς το επίπεδο των Αφίξεων από τον κυκλικό κόμβο της Νότιας περιοχής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

– Στην αριστερή και δεξιά λωρίδα του Άξονα Κύριας Πρόσβασης, από τη χ/θ Α 53,7 έως τη χ/θ Α 53,9 και του οδικού τμήματος της Αναστροφής του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η αναστροφή των οχημάτων προς Αθήνα θα πραγματοποιείται από τον κυκλικό κόμβο της βόρειας περιοχής, έμπροσθεν του Εμπορικού Κέντρου.

– Στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του παραδρόμου Άξονα Κύριας Πρόσβασης, έμπροσθεν του Εμπορικού Πάρκου (Κατάστημα Κωτσόβολος), στο ρεύμα προς Αθήνα, σε μήκος 200 μέτρων περίπου και στο οδικό τμήμα του κυκλικού κόμβου της Νότιας περιοχής, από την Πύλη 3 προς το Εμπορικό Πάρκο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Εμπορικό Πάρκο θα πραγματοποιείται από τη γέφυρα της Εμπορευματικής Περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Κορωνοϊός: 1.358 νέα κρούσματα – 29 Αχαϊα, 24 Αιτ/νία, 2 Ηλεία – 30 θάνατοι

achaiavoice

Μεγάλη φωτιά στο Πεταλίδι Μεσσηνίας!

achaiavoice

Κορωνοϊνός: Κανένας νέος θάνατος ασθενούς – 19 νέα κρούσματα, «εισαγόμενα» τα 12

achaiavoice

ΕΟΔΥ: Σημεία δωρεάν ελέγχου κορονοϊού την Παρασκευή 10/9

achaiavoice

«Κατέρρευσα συναισθηματικά» – Συγκλονίζει ο αστυνομικός που αγκάλιασε το μωρό

achaiavoice

Κρήτη: Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Σητείας

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα