Κόσμος

Dr. Robert Malone: Οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες του ιού λέει ο διάσημος Αμερικάνος επιστήμονας – Τα ψέματα των κυβερνήσεων

Dr. Robert Malone
Dr. Robert Malone: Οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες του ιού λέει ο διάσημος Αμερικάνος επιστήμονας – Τα ψέματα των κυβερνήσεων

Ο διεθνούς φήμης γιατρός και ερευνητής Robert Malone, γνωστός για την συμβολή του στην εξέλιξη των mRNA εμβολίων παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη σε ξένο διαδικτυακό μέσο η οποία θα συζητηθεί.

Ο γνωστός ερευνητής υποστήριξε πως οι εμβολιασμένοι είναι σουπερμεταδότες του κορωνοϊού, κάτι που, αν ισχύει, σημαίνει, πως τώρα που τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν παντού θα κάνουν διασπορά του ιού και μετά οι «ειδικοί» θα κατηγορούν τους ανεμβολίαστους!

Ο Dr. Malone αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις, όπου οι πολίτες «πειθαναγκάζονται» να κάνουν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πειραματικό» εμβόλιο.

«Υπήρχε μια περίοδος όπου η Δυτική Βιρτζίνια προσπαθούσε να κάνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν», είπε. «Τους έδιναν λαχείο με δώρο κυνηγετικό όπλο.

Και στον Καναδά, εφαρμόστηκε πολιτική προσφοράς δωρεάν παγωτού στα παιδιά για να τα δελεάσουν να κάνουν το εμβόλιο, ακόμα και χωρίς την έγκριση των γονιών τους.

Αυτά είναι μόνο δύο σαφή παραδείγματα εξαναγκασμού, κάτι που δεν είναι πραγματικά νόμιμο».

Ο R. Malone παρομοίασε αυτές τις πρακτικές με τα παράνομα ιατρικά πειράματα που διεξήγαγε η ναζιστική Γερμανία:

«Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εβραίοι και άλλες εθνοτικές ομάδες υποβλήθηκαν σε φρικτή πειραματική ιατρική έρευνα», είπε συμπληρώνοντας: «Και το δικαιολογούσαν λέγοντας ότι ήταν για το κοινό καλό»

Ο δυτικός κόσμος ανέφερε ο R. Malone είχε συμφωνήσει «ότι δεν θα το κάνουμε ξανά αυτό. Ωστόσο, το ζούμε ξανά στις μέρες μας».

Τέλος, ο R. Malone είπε ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν τον COVID τονίζοντας πως:

«Η ιδέα ότι αν έχετε έναν χώρο εργασίας όπου όλοι έχουν εμβολιαστεί, δεν πρόκειται να μεταδοθεί ο COVID είναι εντελώς ψευδής. Πλήρως ψευδής»

«Οι εμβολιασμένοι είναι στην πραγματικότητα οι «υπερ-διασκορπιστές» του ιού.

Εάν δεχτούμε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν λιγότερα συμπτώματα από τους ανεμβολίαστους αλλά μπορούν ακόμα πιο εύκολα να μεταδώσουν ασθένειες, σκεφτείτε τον συνάδελφό σας, έναν εμβολιασμένο εργαζόμενο, του οποίου ο μη εμβολιασμένος γιος έφερε την ασθένεια στο σπίτι και του την έδωσε.

Μπορεί να μην έχει συμπτώματα αλλά σίγουρα θα παράγει τον ιό. Και θα πει, γεια, μπορώ να πάω στην δουλειά σήμερα. Αλλά θα μεταδώσει τον ιό σαν τρελός.», είπε ο Αμερικάνος επιστήμονας.

Και ολοκλήρωσε την συνέντευξη του επισημαίνοντας πως: «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σας αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει γιατί πιστεύει ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε τις ειδήσεις αυτό ονομάζεται… ευγενές ψέμα»

Πράγματι αυτό ζούμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Ένα ψέμα. Το κατά πόσο αυτό είναι «ευγενές» δηλαδή χρησιμοποιείται για καλό σκοπό η για την ολοκληρωτική χειραγώγηση των ανθρώπων είναι μια άλλη ιστορία.

Πηγή: Dr. Robert Malone: Οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες του ιού λέει ο διάσημος Αμερικάνος επιστήμονας – Τα ψέματα των κυβερνήσεων

Σχετικά Άρθρα

Προς ολοταχώς σπεύδει η Αυστρία για τρίτο lockdown

achaiavoice

ΕΜΑ: Την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγει τα χαρτιά του για την 3η δόση

achaiavoice

Ισπανία: Ξέφρενο πάρτι με 25.000 φοιτητές – «Μας έπιασαν στον ύπνο» παραδέχεται η αστυνομία

achaiavoice

Ευρώπη: Οι μεταλλάξεις ανατρέπουν τα σχέδια των κυβερνήσεων

achaiavoice

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 350.000 παγκοσμίως οι νεκροί

achaiavoice

Προεδρικές εκλογές στο Ιράν: Τελείωσε μετά από 19 ώρες η ψηφοφορία – Σήμερα τα αποτελέσματα

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα