Αυτοδιοίκηση Αχαΐα

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο – Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Δήμος Δυτικής Αχαΐας
Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο – Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου δυτικής Αχαΐας, που τελικά διεκόπη, αφού νωρίτερα είχε αποχωρήσει η αντιπολίτευση του Χρήστου Νικολάου.

Μάλιστα αμέσως μετά την αποχώρηση η Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους που αποχώρησαν οι σύμβουλοι της παράταξης.

“Μια εξήγηση για την αποχώρηση μας από το δημοτικό συμβούλιο
Φίλες και φίλοι, πριν από λίγο, η παράταξη μας αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο που λάμβανε χωρα μέσω τηλεδιάσκεψης διότι:

[✔] Ζητήσαμε από τον κ. Μυλωνά να μας απαντήσει – διευκρινίσει αναλυτικά το ΔΤ που αφορούσε τις ζημιές στο Παλάτι του Βασιλιά, στο Λάππα και τις υποτιθέμενες δολιοφθορές.
[✔] Ζητήσαμε ακόμα από τον κ. Μυλωνά να μας απαντήσει – εξηγήσει το ΔΤ που αφορά τις διακοπές νερού στην Κάτω Αχαΐα. Διότι ξεκάθαρα κατηγορούσε την αντιπολίτευση για να καλύψει την δική του ανεπάρκεια.
[✔] Τέλος ζητήσαμε να μας αιτιολογήσει αλλά και να κατανομάσει, τους τουλάχιστον απρεπείς χαρακτηρισμούς σε μέλη της αντιπολίτευσης σε πρόσφατα ΔΤ της δημοτικής αρχής. Το να πετάς λάσπη κ. Μυλωνά δεν είναι πολιτική.

Αντ΄ αυτού ο κ. Μυλωνάς απάντησε εντελώς αόριστα, δεν κατανόμασε, δεν αιτιολόγησε τίποτα και μάλιστα σε μια στιγμή εξωπραγματικής αλαζονείας μας είπε μάλιστα ότι δεν γνωρίζουμε σωστά ελληνικά.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, έπειτα και από τις μη απαντήσεις του κ. Μυλωνά, αποχωρήσαμε από το συμβούλιο, ως το ελάχιστο που έπρεπε να πράξουμε για να διαφυλάξουμε όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, από την βιομηχανία ψευδών ειδήσεων και προσβολών που εχει στήσει ο κ. Μυλωνάς”.

Μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, αν και υπήρχε πλειοψηφία, ο δήμαρχος έκρινε ότι θα ήταν καλύτερο να επαναληφθεί η συνεδρίαση άλλη μέρα, σε σύντομο πάντως χρονικό διάστημα, καθώς θέματα της συνεδρίασης υπόκεινται σε χρονικούς περιορισμούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Τρίχρονη με άσθμα σώθηκε χάρη σε πρωτοποριακή μέθοδο

newsroom

Πάτρα: Η αγορά “τρέμει” το σενάριο νέου lockdown

newsroom

Κ.Πελετίδης σε ΕΡΓΟΣΕ: Άμεση λήψη μέτρων για αντιπλημμυρικά έργα, από Ρίο έως Αραχωβίτικα

newsroom

Πάτρα-Καραμανδάνειο: Τραγωδία -Βρέφος έχασε τη ζωή του ξαφνικά – Η οικογένεια είχε χάσει και το κοριτσάκι της

newsroom

Δημοτική Αρχή: Αλληλεγγύη στον αγώνα του αμερικανικού λαού

newsroom

Γ’ Εθνική: Έναρξη μετ’ εμποδίων και πρεμιέρα σε δόσεις

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα