Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Ένας ακόμη ελεύθερος χώρος πρασίνου και άθλησης στην «καρδιά» της Αθήνας

Δήμος Αθηναίων: Ένας ακόμη ελεύθερος χώρος πρασίνου και άθλησης στην «καρδιά» της Αθήνας

Ένας ακόμη  χώρος πρασίνου και άθλησης, το ιστορικό πάρκο της Κονίστρας στα Πετράλωνα, επανεντάσσεται στη ζωή των Αθηναίων. Πρώτο βήμα για την ολική ανάπλαση του χώρου είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των δύο γηπέδων μπάσκετ και του γηπέδου τένις που βρίσκονται εντός του πάρκου, η οποία έγινε μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου».

Η δράση εντάσσεται στον συνολικό και υπό εξέλιξη σχεδιασμό του Δήμου Αθηναίων για πλήρη εκσυγχρονισμό της πλειοψηφίας των ανοικτών αθλητικών κέντρων της Αθήνας (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις) έως το τέλος της παρούσας θητείας.

Για το έργο της ανακατασκευής, έγινε αποδοχή της δωρεάς από τη Novibet και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσω της πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας Giant Heart.

Κ. Μπακογιάννης: «Η στρατηγική μας για την αναζωογόνηση του δημοσίου χώρου αποφέρει καρπούς»

«Η στρατηγική μας για μία πόλη βιώσιμη και ανθεκτική ήδη αποφέρει καρπούς. Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερο ποιοτικό χώρο στους Αθηναίους και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε με προσεκτικό σχεδιασμό, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και προσθέτει ότι σήμερα, στα Πετράλωνα γίνεται ένα ακόμη βήμα.

Ύστερα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και νομικών εκκρεμοτήτων, ο Δήμος Αθηναίων ξεκίνησε με την καθοριστική συνδρομή της εταιρείας Novibet, μέσω του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» να αναμορφώνει τους χώρους του πάρκου, αναβαθμίζοντας σε πρώτη φάση τα γήπεδα. Μέχρι το τέλος της παρούσας θητείας μας θα έχουμε παραδώσει στην πόλη και στους κατοίκους της, πλήρως αναβαθμισμένο το 80% των αθλητικών μας χώρων».

Σχετικά Άρθρα

Θεία επιζήσασας στα Τέμπη: «Να βγάλουν το σκασμό οι κυβερνήσεις και να μας ακούσουν»

achaiavoice

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς από τα funds -Στο «δρόμο» 700.000 Έλληνες

achaiavoice

Άρειος Πάγος: 45 συμμετοχές κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων υποβλήθηκαν μέχρι τώρα

achaiavoice

Κρήτη: Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο Ρέθυμνο

achaiavoice

Κρήτη: Στα Χανιά αντί για Ηράκλειο προσγειώθηκαν επτά πτήσεις λόγω ομίχλης

achaiavoice

Γιατί η κακοκαιρία «Eva» δεν ήταν τελικά τίποτα

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα