Αυτοδιοίκηση Αχαΐα

Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Ή πράττουμε σήμερα ή συνεχίζουμε στο τέλμα της αναποτελεσματικότητας»

Δήμαρχος Αιγιαλείας
Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Ή πράττουμε σήμερα ή συνεχίζουμε στο τέλμα της αναποτελεσματικότητας»

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας αναφέρονται τα εξής:

Μια σειρά απαντήσεων σε σημαντικά ζητήματα που περιλαμβάνει η ατζέντα της επικαιρότητας, έδωσε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος με την καίρια τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

Ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά με ξεκάθαρο τρόπο την αυτοδιοικητική του φιλοσοφία, αναφορικά με το μοντέλο διοίκησης που ακολούθησε έως τώρα αλλά και θα συνεχίσει να ακολουθεί.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε επίσης τον στρεβλό τρόπο αντίληψης της λειτουργίας της απλής αναλογικής, που έχουν υιοθετήσει οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και παράλληλα σημείωσε πως η στείρα αντιπαράθεση οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα και αναβολές σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον της Αιγιάλειας.

«Ή πράττουμε σήμερα ή συνεχίζουμε στο τέλμα της αναποτελεσματικότητας» ανέφερε ο κ. Καλογερόπουλος και συμπλήρωσε ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν ξεκάθαρα συνάψει «συμφωνία» για ενιαίο μέτωπο κατά της δημοτικής αρχής, με κοινό τόπο την εκ των προτέρων αντίθεση με αυτήν και όχι την προγραμματική τους σύγκλιση.

Συνέχισε, δε, σημειώνοντας πως το βάρος της ευθύνης της διοίκησης το έχουν οι νομίμως υπογράφοντες. «Ελάτε να υπογράψετε μαζί μας σε θέση ευθύνης για να πάρετε και την ευθύνη που σας αναλογεί για όσα λέτε.

Η κοινωνία, μας έχει ανάγκη όλους. Το να παίρνουνε απόφαση άλλοι, αλλά να υπογράφει και να ευθύνεται άλλος, είναι λόγια του αέρα και χάιδεμα αυτιών για να είστε αρεστοί» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, σε μια δήλωση με προσωπικό τόνο, ο κ. Καλογερόπουλος γνωστοποίησε πως κινήθηκε νομικά για πρώτη φορά στη μακρά αυτοδιοικητική του πορεία, μιας και όπως είπε:

«αν δεν αντιδράσω κινούμενος απέναντι σε όσους θίγουν την ηθική μου ακεραιότητα, σημαίνει ότι σιωπηλά συμφωνώ μαζί τους».

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Γιατρός έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και ανέβασε 39 πυρετό

newsroom

Αίγιο: Έρχεται το πρώτο υβριδικό – ηλεκτροκίνητο φέρι μποτ

newsroom

“Καρμανιόλα” Πατρών – Πύργου: Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του – Ήταν μόλις 27 χρόνων

newsroom

Δήμος Αιγίου: Υπεγράφη η σύμβαση για τις 13 νέες παιδικές χαρές

newsroom

427 ενεργά κρούσματα σε μία εβδομάδα στην Πάτρα

newsroom

Νοσοκομείο Ρίου: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 5χρονο αγοράκι από τις Πόρτες Αχαϊας

newsroom

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα