Astrology

Δείτε με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού

Δείτε με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγείτε ραντεβού

Τα ραντεβού μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα, αν ρίξετε, όμως, μία ματιά στον αστρολογικό σας χάρτη, ίσως μπορέσετε να βγάλετε μία άκρη.

Η Nina Kahn, αστρολόγος, γράφει στο bustle.com ποια ζώδια δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και ξεκαθαρίζει ότι η ασυμβατότητα των ζωδίων δεν καταδικάζει μία σχέση, απλώς ρίχνει μια βαθύτερη ματιά στη θέση των πλανητών του κάθε ανθρώπου και στο πόσο είναι ταιριαστή.

Το λιγότερο ταιριαστό ζώδιο με έναν Κριό είναι ο Καρκίνος και με τον Καρκίνο ο Κριός

Ο δυναμικός Κριός δεν μπορεί να συμβαδίσει με την ανάγκη για ηρεμία του Καρκίνου. Επίσης, δεν μπορεί να του προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας που εκείνος αποζητά. Ο Κριός ζει έντονα, είναι δυναμικός και αποφασιστικός. Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, ευαίσθητος και εκδηλωτικός απέναντι στο ταίρι του. Το κοινό σας στοιχείο είναι ο παρορμητισμός σας, αλλά και αυτός μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Αν θέλετε η σχέση να λειτουργήσει, πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην έντονη προσωπικότητά του Κριού και την ανάγκη του Καρκίνου για ασφάλεια.

Το λιγότερο ταιριαστό ζώδιο με έναν Ταύρο είναι ο Λέων και με τον Λέοντα ο Ταύρος

Αγαπάς τη συνήθεια και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής, γι’ αυτό και ίσως η ενέργεια και η ανάγκη για συνεχή προσοχή του Λέοντα να σου πέσουν λιγάκι… βαριές, Ταύρε. Οι Λέοντες θέλουν να είναι πάντα το επίκεντρο του θαυμασμού και έχουν πολύ έντονη προσωπικότητα, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τις δικές σου πεποιθήσεις. Θα πρέπει και οι δύο να κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς, για να καταφέρετε να είστε μαζί με ηρεμία.

Το λιγότερο ταιριαστό ζώδιο με έναν Δίδυμο είναι οι Ιχθύες και με τους Ιχθύες ο Δίδυμος

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για έναν Δίδυμο, γι’ αυτόν τον λόγο και τα ραντεβού με έναν Ιχθύ μπορεί να μην είναι πολύ επιτυχημένα. Οι Ιχθύες αφήνονται συχνά στις σκέψεις τους και έχουν έναν πιο ειδυλλιακό τρόπο αντιμετώπισης της ζωής, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με την τετράγωνη λογική ενός Δίδυμου. Το να βάλεις τα αισθήματά σου πριν τα λογικά γεγονότα σου είναι αρκετά δύσκολο, Δίδυμε. Οι Ιχθύες από την άλλη λειτουργούν κυρίως με το συναίσθημα, πράγμα που οδηγεί σε εντάσεις. Δεν είναι αδύνατο να είστε μαζί, αλλά πρέπει να δουλέψετε την επικοινωνία σας.

Το λιγότερο ταιριαστό ζώδιο με μία Παρθένο είναι ο Τοξότης και με τον Τοξότη η Παρθένος

Επιθυμείς τάξη στη ζωή σου ως Παρθένος και ο αυθορμητισμός ενός Τοξότη μπορεί να σε εκνευρίσει και να σε αποσυντονίσει. Η ικανότητά του να παίρνει αποφάσεις στη στιγμή, η διαρκώς θετική του αύρα και η αγάπη του στα ρίσκα μοιάζει ανωριμότητα στα μάτια μιας Παρθένου. Το άγχος που θα δημιουργηθεί θα φέρει εντάσεις, αλλά αν καταφέρετε με πολλή υπομονή να βάλετε ένα πρόγραμμα (μαζί) στη σχέση σας, θα τα καταφέρετε.

Το λιγότερο ταιριαστό ζώδιο με έναν Ζυγό είναι ο Αιγόκερως και με τον Αιγόκερω ο Ζυγός

Κοινωνικός και διπλωμάτης ο Ζυγός, ψάχνει πάντα τη μέση και δίκαιη λύση. Ο πραγματιστής Αιγόκερως από την άλλη, βλέπει τα πράγματα πολύ ρεαλιστικά και αυτό μπερδεύει τον Ζυγό. Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για εσένα και μπορεί να σου είναι δύσκολο να δεχθείς ότι Αιγόκερως βάζει την καριέρα του πάνω από όλα. Αν αποφασίσεις ότι θέλεις να βγεις μαζί του, να ξέρεις ότι θα ανεχτείς και την σκληρή (αλλά πραγματική) κριτική του.

Το λιγότερο ταιριαστό ζώδιο με έναν Σκορπιό είναι ο Υδροχόος και με τον Υδροχόο ο Σκορπιός

Ως Σκορπιός χρειάζεσαι τον προσωπικό σου χρόνο μέσα στη σχέση, πράγμα που θα δυσκολέψει τη σχέση σου με έναν κοινωνικό και γεμάτο ενέργεια Υδροχόο.

Συνήθως, ένας Υδροχόος εξετάζει τα πράγματα από τη συλλογική τους πλευρά, ενώ εσύ αναζητάς τα βαθύτερα νοήματα, οπότε ίσως δεν σας είναι εύκολο να συμβαδίσετε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτό το ζώδιο σε… σαγηνεύει από την πρώτη στιγμή

achaiavoice

Αστρολογικός χάρτης: Αυτά πρέπει να γνωρίζεις για το ζώδιό σου

achaiavoice

Αυτά είναι τα ζώδια που φημίζονται για το υψηλό τους IQ

achaiavoice

Ζώδια: Αυτοί έχουν τις ποιο υψηλές απαιτήσεις στις σχέσεις του

achaiavoice

Έτσι επηρεάζει τα ζώδια η διαφορά ηλικίας

achaiavoice

Ζώδια: Αυτοί αντέχουν… στα δύσκολα

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα