Ελλάδα

Δ.Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι εμβόλιο αλλά γενετικός τροποποιητής – Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό»

Δ.Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι εμβόλιο αλλά γενετικός τροποποιητής – Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό»

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε μια ακόμη ανάρτηση με την οποία στρέφεται κατά των μαζικών εμβολιασμών. 

Ο Δ.Γιαννακόπουλος αναφέρεται στους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς και στα όσα αναφέρουν οι «ειδικοί» περί τρίτης, τέταρτης δόσης κτλ. τονίζοντας πως πλέον δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε εμβόλιο, αλλά σε γενετικό τροποποιητή.

«Δεν είναι εμβόλιο, εμβόλιο κάθε τρεις μήνες δεν υπάρχει. Αυτό το οποίο εμφανίζουν ως εμβόλιο είναι ένας γενετικός τροποποιητής και τίποτε περισσότερο.

Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό και διασπείρεται, και από εκεί και πέρα θα έχουμε όπως γνωρίζουμε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου. Προσφάτως είχε εκφράσει την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Κουράστηκα, βαρέθηκα, αηδίασα! Δύο χρόνια τώρα ακολουθώ με ευλάβεια ό,τι μου προτείνουν να κάνω οι ειδικοί.

Και τα χέρια μου έπλενα σχολαστικά, και τηρούσα τις αποστάσεις-ακόμα της τηρώ- και μάσκες φοράω -και μια και δύο και τρεις- και δεν έχω πάει πουθενά ούτε μια φορά σε μέρος που να απαγορεύεται για να μην κολλήσω ή διασπείρω τον ιό επειδή δεν έχω εμβολιαστεί» τόνιζε ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ.

 

Πηγή: Δ.Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι εμβόλιο αλλά γενετικός τροποποιητής – Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό»

Σχετικά Άρθρα

Ο ΔΣΑ εγκαλεί τον Άρειο Πάγο για προειλημμένη απόφαση για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

achaiavoice

Κορονοϊός: 18.592 κρούσματα, 630 Αχαϊα, 304 Αιτ/νία,165 Ηλεία – 66 νέοι θάνατοι και 642 διασωληνωμένοι

achaiavoice

Δεκάδες παιδιά «εισαγγελικής εντολής» έγκλειστα για μήνες στα Νοσοκομεία Παίδων

achaiavoice

Σπάρτη: Απόπειρα βιασμού 22χρονης από 40χρονο στη μέση του δρόμου

achaiavoice

Έβρος: «Οι Τούρκοι μας πέταξαν στο ποτάμι», αποκαλύπτουν οι 38 μετανάστες

achaiavoice

Κρήτη: 33χρονη πέθανε, μέσα σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα