Οικονομία

British American Tobacco: Επενδύει 10 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

British American Tobacco: Επενδύει 10 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Στην ενίσχυση του ελληνικού λιανεμπορίου εστιάζει τη στρατηγική της η British American Tobacco, συμβάλλοντας με αυτή της την απόφαση, στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν λόγω κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, το ελληνικό λιανεμπόριο ενισχύεται με πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς η British American Tobacco προχωράει σε νέες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Έπειτα από δύο χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά και σε συνέχεια της ζήτησης από τους λιανεμπόρους και τους καταναλωτές, η εταιρεία επεκτείνει την παρουσία της, διαθέτοντας προϊόντα ατμίσματος σε νέα σημεία πώλησης. Αρχικά, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε περίπου 1.500 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα να επεκταθούν και σε περαιτέρω σημεία πώλησης μέσα στην επόμενη περίοδο, ενώ ενισχύεται και η συνεργασία με την NOBACCO με την οποία ήδη συνεργαζόταν.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, δήλωσε: «Ιδιαίτερα σε αυτή την συγκυρία που η ελληνική οικονομία προσπαθεί να επανέλθει μετά την περίοδο του κορωνοϊού, θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε περαιτέρω τους Έλληνες λιανέμπορους, επιλέγοντας τη μικρή λιανική στην Ελλάδα ως μια από τις σημαντικές αγορές πανευρωπαϊκά που παρουσιάζουμε την προηγμένη τεχνολογία του Vype».

Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος της British American Tobacco επενδύει σημαντικά στις νέες κατηγορίες προϊόντων, προσφέροντας σήμερα μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων καπνού σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, έχοντας πραγματοποιήσει επενδύσεις που ξεπερνούν τα 4 δις. δολάρια στην κατηγορία των προϊόντων ατμίσματος.

Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά, όπου ο Όμιλος διαθέτει ολόκληρη τη γκάμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς δυνητικά μειωμένου. Οι νέες επενδύσεις της British American Tobacco αναμένεται να αυξήσουν περαιτέρω και την κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο του Ομίλου στον Πειραιά.

Πηγή: British American Tobacco: Επενδύει 10 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έκλεισε με ισχυρές ρευστοποιήσεις -2,68%

achaiavoice

Απότομη προσγείωση εργαζομένων από 1η Ιουνίου – Τι αλλάζει στην αγορά

achaiavoice

21 πολίτες έστειλαν εξώδικο στον Σταϊκούρα – Τι ζητούν

achaiavoice

Φορολοταρία: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

achaiavoice

Αυξάνονται οι συντάξεις: Οι τυχεροί που θα λάβουν ως και 274 ευρώ περισσότερα – Αναλυτικά παραδείγματα

achaiavoice

Ανατολική Μεσόγειος: Κρύβει 122 τρισεκ. κυβ. φυσικού αερίου και 1.7 δισεκ. βαρέλια πετρελαίου!

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα