Fashion & Beauty

Αποκτήστε καλλίγραμμο κορμί… λίγο πριν βγείτε στην παραλία

Αποκτήστε καλλίγραμμο κορμί… λίγο πριν βγείτε στην παραλία

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή, όπου φοράμε πιο ελαφρά ρούχα, πάμε για μπάνιο στην θάλασσα, άρα εκθέτουμε περισσότερο το σώμα μας. Γι’ αυτό συχνά νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια για την εμφάνισή μας. Μέση δαχτυλίδι, γλουτοί χωρίς ψωμάκια, επίπεδη κοιλιά. Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται ένα τέτοιο κορμί;;  Όταν  όμως το όνειρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω γυμναστικής και προσεγμένης διατροφής, τότε μόνο η πλαστική χειρουργική μπορεί να δώσει την λύση.

Το vaser lipo αποτελεί ουσιαστικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης, αφού μπορεί να απομακρύνει το συσσωρευμένο λίπος και να μας χαρίσει ένα καλλίγραμμο, σμιλευμένο σώμα, ενώ παράλληλα καθιστά δυνατή την προβολή των μυών, κάνοντας το σώμα να δείχνει γυμνασμένο. Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Κεραστάρη Δημήτρη ”Σημείο υπεροχής, αποτελεί το γεγονός πως δεν απομακρύνει απλά το λίπος, αλλά προσφέρει σύσφιξη και βελτιώνει αισθητά την συνολική εικόνα του σώματος”.

Γιατί να επιλέξετε το Vaser lipo

Το vaser είναι ένα μηχάνημα υπερήχων τρίτης γενιάς. Η λειτουργία του βασίζεται στην διοχέτευση ενέργειας (υπερήχων) στους ιστούς, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους. Η τεχνολογία υπερήχων έχει τις εξής ιδιότητες: διαχωρίζει το λίπος από τους παρακείμενους ιστούς διατηρώντας τους ανέπαφους, άρα ελαχιστοποιεί το οίδημα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την παραγωγή ινοβλαστών, χαρίζοντας σύσφιξη στην περιοχή.  Το λίπος απομακρύνεται ομοιόμορφα και με ακρίβεια μέσω ειδικής ατραυματικής κάνουλας όπως και στην PAL λιποαναρρόφηση.

Ανάρρωση

Η ανάρρωση είναι άμεση και το γεγονός πως ο τραυματισμός των ιστών είναι ελάχιστος συνεπάγεται και ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο. Να σημειώσουμε πως οι ουλές σταδιακά γίνονται ανεπαίσθητες. Προτείνεται όμως η αποφυγή έντονης σωματικής άσκησης το πρώτο διάστημα μετά την επέμβαση.

Αποτέλεσμα

Η διαφορά στο σώμα είναι ορατή άμεσα. Ένα μήνα μετά, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό του οιδήματος έχει υποχωρήσει, είμαστε πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο γίνεται ορατό μετά από τρεις περίπου μήνες. Σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι πως επιτυγχάνεται μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή, τα οποία εφόσον απομακρυνθούν, δεν αναγεννώνται. Άρα ακόμη και αν πάρουμε πάλι βάρος, το λίπος δεν θα συσσωρευτεί στο συγκεκριμένο σημείο. Βέβαια η σωστή διατροφή και η άσκηση συμβάλλουν στη διατήρηση της νέας εικόνας του σώματος.

Vaser lipo: Υποψήφιοι

Το Vaser lipo είναι η ιδανική λύση για όσους θα ήθελαν να προχωρήσουν σε λιποαναρρόφηση αλλά διστάζουν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή μέθοδο, με εύκολη και γρήγορη αποθεραπεία. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άτομα με επίμονο τοπικό πάχος, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται με δίαιτα ή γυμναστική. Φυσικά αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο αν αναζητούμε μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία λιποαναρρόφησης και λιπογλυτικής με άμεσα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Hugo Boss: Δημιούργησε γκαρνταρόμπα εικονικής πραγματικότητας

achaiavoice

Τάσεις στα νύχια για φθινόπωρο και χειμώνα 2022-23

achaiavoice

Η Louis Vuitton σβήνει τα φώτα για εξοικονόμηση ενέργειας

achaiavoice

Η λαμπερή τελετή απονομής των «Medical Beauty Awards»!

achaiavoice

Μόδα: Η βερμούδα πλέον αντικαθιστά τα σορτς του καλοκαιριού

achaiavoice

Eβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι διάσημες εμφανίσεις στο show του Saint Laurent

achaiavoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα